Feng Shui spiritual

dragon decupatÎn Feng Shui aplicarea remediilor pornește de la câteva principii considerate obligatorii: în orice spațiu trebuie să existe ordine, curățenie, armonie.

Apoi, sunt oferite sugestii privind aranjarea mobilei, îmbinarea culorilor, identificarea zonelor favorabile și nefavorabile pentru fiecare locatar al casei.

Odată ce începi să înțelegi aceste principii vei deveni sensibil la orice fel de aranjamente din orice spațiu, vei simți când anumite obiecte sunt așezate nepotrivit în anumite locuri, vei căuta acele spații benefice pentru tine. Apoi, mergând tot mai în detaliu vei ajunge să fii tot mai atent la obiectele din jurul tău și vei căuta să creezi armonie în orice spațiu vei locui sau lucra.

Cu timpul vei experimenta îmbunătățiri în viața ta, în relații, carieră, sănătate. Vei vedea acest spațiu reprezentând casa sau biroul tău într-un mod nou, ca unul plin de viață, pe care îți va plăcea să-l împrospătezi cât mai des. Vei înțelege că energia se schimbă cu fiecare nouă amenajare, chiar și în cazul unor schimbări de detaliu.

bambus

Aplicarea corectă a principiilor Feng Shui aduce multe satisfacții și încredere. Vei simți că viața devine ceva mai plăcută pentru că spațiul în care locuiești și lucrezi va deveni mai armonios iar asta te va influența pozitiv.

Însă pentru a avea rezultate bune în Feng Shui e necesar să vă detașați de rezultate. Percepeți aplicarea remediilor ca pe o joacă. Priviți-le ca pe elemente de decor ( evident, așezate la locul potrivit!). Vedeti-vă apoi de activitățile dvs cu inima deschisă, cu sufletul liniștit.

La începuturile aplicării remediilor Feng Shui urmăream cu nerăbdare rezultatele, în zilele următoare. Și rezultatele nu apăreau. Eram frustrată. Nu înțelegeam unde am greșit. Și iar luam cărțile la rând la studiat.

Cu timpul, am început să mă detașez. Să îmi ocup timpul cu tot mai multe activități care să îmi facă plăcere, precum citit, sport, masaj, scris.

Am devenit mai relaxată. Am lăsat ca energiile să lucreze, după ce mi-am fixat intențiile.

Așadar, nu așteptați să obțineți rezultate imediate.

Nu FACEȚI ceva CA SĂ obțineți ceva!

Nu judecați! Nu vă comparați cu ceilalți! Nu vă simțiți nedreptățiți!

Există un timp pt fiecare, să-și învețe lecțiile. Fiecare la anumite momente, în anumite conjuncturi.

Remediile Feng Shui, aplicate corect, lucrează! Aveți răbdare!

 

Aveți întotdeauna așteptări pozitive!  😆

Cu drag,

Claudia Iacob

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.