Provocările perioadei 9 în Feng Shui

Umanitatea trece prin schimbări majore la nivel de conștiință. Există un flux de energie și informație care vine din abundență către noi.

În Feng Shui există perioade de 20 de ani, în care sunt puternice anumite stele. Fiecare stea imprimă un anumit tip de energie.

Între anii 2004-2024, steaua 8 a fost dominantă și deși ne aflăm încă în perioada 8, puterea acestei stele începe ușor, ușor să scadă. Apogeul ei de putere a trecut.

Începând cu 2024 vom intra în perioada 9, din punct de vedere al energiei pământești. La nivelul energiei cerești (Heaven luck din Trinitatea cosmică), noi suntem deja în perioada 9, începând cu 2017.

Influențele unei stele ce urmează să domine cu energia ei perioada, se manifestă din anii anteriori. Steaua 9 este asociată printre altele cu evoluția conștiinței, cu transformări la nivel interior, iar anul 2020 e chiar un catalizator intens pentru aceste noi energii, pentru că ne determină să privim mai mult în interiorul nostru.

Aceasta e harta Bazi a perioadei 9, care va începe pe 4 februarie 2024.

După cum se poate vedea există două clash-uri în hartă.

Pe de o parte Câinele cu Dragonul, două ramuri de Pământ, unul implică pilonul zilei, celălalt al anului. Acest clash ne scoate din zona de confort și ne face să ne analizăm cercul de prieteni, anturajele și să efectuăm schimbări majore în acest domeniu. De asemenea, relațiile cu cei apropiați, chiar cu soțul/soția, pot avea parte de transformări majore.

Pe de altă parte, un alt clash între pilonul orei și cel al lunii, Maimuță-Tigru, care înseamnă noi obiective, aspirații, visuri asociate cu cariera. Schimbări la nivel de carieră. Tot mai mulți oameni se vor orienta spre noi activități profesionale, mai apropiate de sufletul lor.

Cea mai puternică energie din hartă este cea a Lemnului, care reprezintă și 7K, care aduce creștere, diversificare, multibranching, toate acestea pe un fond de determinare, perseverență în a crește și a evolua.

Așadar, perioada 9 înseamnă schimbări majore în toate aspectele vieții noastre.

Steaua 9 are o energie de Foc și este asociată cu fiica mijlocie în metafizica chineză. Femeile tinere vor avea un mai mare  impact în această perioadă, la nivel de transformare interioară. Focul este transformator, influențează toate elementele. Va fi o perioadă de mari transformări interioare, nivelul de conștiință va crește și va cuprinde tot mai mulți oameni.

Se vor dezvolta mult tehnologia, industria IT, industria cosmetică, interesul pentru metafizică, sectorul aviatic.

Ca o particularitate, am observat în ultimii ani, un interes tot mai mare pentru folosirea uleiurilor esențiale. Ele sunt în mod special asociate cu elementul Foc, întrucât, prin utilizare compușii lor se ridică în sus, spre cer și în același timp, prin folosire îndelungată ridică nivelul de conștiință. Sunt câteva uleiuri care au și efect de răcire, dar în principal, ele sunt asociate cu elementul Foc. Procesul de extragere a uleiurilor esențiale din plante, obținerea purității  uleiurilor, este asociată cu elementul Metal, dar acest proces se refera doar la zona de producție, însă utilizarea lor implică elementul Foc. Deși ele au fost folosite încă din antichitate, în ultimii ani au redevenit în actualitate și accesibile la o mare parte din populația lumii.

Meditația și înțelegerea legilor spirituale ale Universului sunt alte acțiuni, despre care se vorbește tot mai mult în ultimii ani. A medita astăzi sau a participa la un training de dezvoltare personală nu mai reprezintă un gest izolat al unor persoane excentrice. Tot mai multe persoane practică Yoga, iar acest antrenament Minte-Corp-Spirit va deveni unul tot mai des întâlnit în anii ce vin.

Energia feminină, blândă, care transformă prin prezentă, prin câmp de vibrație, va deveni un fenomen tot mai prezent, ce va influența tot mai mulți oameni.

Toate acestea sunt instrumente care ne ajută să ne ridicăm  nivelul de vibrație și să ne aliniem mai bine la energiile perioadei 9, care în principal, va fi o energie a optimismului și a deschiderii inimii.

Pace în suflet și bucurie vă doresc! 🤗😇

Claudia

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.