Putin-nebunie sau control?

Probabil cel mai controversat om al ultimilor 20 de ani, V. Putin are de 4 ori cheia 4 în profilul Human Design. În Cheile genelor, 4 este unul din cele 7 Sigilii sacre. Oamenii care au sigilii au venit să facă muncă de vindecare. Și de multe ori nu e o alegere, ci viața îi pune în aceasta situație.

Foto Net

Și când ai de 4 ori o cheie, care e și sigiliu, acolo e o temă majoră de viață, pe care e necesar să o studiezi și să o integrezi.

Omul acesta a venit aici cu tema Iertării. În Nodul Sud avem trăsături cu care venim, ca un rucsac cu resurse din viața anterioară, este calea karmei. El are aici cheia 4, și pe conștient și subconștient. A venit să exprime Iertarea. Din păcate, el funcționează la nivel de Umbră, cea a intoleranței. La frecvența Umbrei te identifici cu starea ta emoțională de vibrație joasă. Când funcționezi la nivel de Umbră, părerile tale sunt transformate în convingeri și certitudini. El poate deveni orbit de propria logică și poate lua decizii iraționale. În fond, fiecare nebun crede în logica sa.

El ar trebui să își folosească Darul înțelegerii, pentru a ajunge la iertare.

Mai are de două ori 4 și în Pluto. Unde avem Pluto, acele daruri din cheie devin adevărul nostru interior. Pluto inseamnă moarte, transformare, prin renaștere. Pluto caută evoluția sufletului. Și cum evoluează sufletul? Prin iertare.

Provocarea lui majora vine din a-și depăși Umbra controlului, folosind Darul autorității, în mod constructiv. Toate formele de control vizează același aspect, teritoriul. Și fiecare înțelege teritoriul în felul său. Unii îl văd ca și teritoriu fizic, alții caută să se extindă în spațiul minții. Umbra controlului crează un scut care te îngustează. Îți îngustează viziunea. Cheia lui 21 din Evolutie are linie 5, el este liderul. Aceasta Umbră a controlului are multă legătură cu banii și puterea. Cele mai multe linii în profilul său sunt de 5, inclusiv în Munca vieții. Iar în Secvența Venus are doar linii de 5, (mai puțin cea din Scop), ceea ce arată dorința sa de a fi lider în toate aspectele sale personale și emoționale.

Are puține linii de 6, ceea ce înseamnă ca nu prea are viziune. E însetat de putere și control. A forțat lucrurile în așa fel încât să fie numărul 1 mai bine de 20 de ani. Și funcționează pe un model arahaic, patriarhal.

Calea Stabilitatii are linia 1, iar în frecvența ei joasă, inspiră frică, radiază frică în exterior. În Radianță are cheia 53, care în Umbra se exprimă prin imaturitate și la Scop, 54, cu Umbra lăcomiei. Teama de a nu supraviețui unui eventual atac, îl duce în frică, lăcomie și imaturitate. Dacă privim în trecut, imperiile s-au autodistrus datorită lăcomiei conducătorilor lor.

În Munca vieții are cheia 48, cu Umbra insuficientei, care sta la baza întregii frici de a pierde controlul propriului teritoriu. Astfel, caută să controleze fiecare aspect al vieții sale.

Aceasta cheie vine cu înțelepciunea necunoscutului, a învața că poti să ai încredere în viață. Calea Provocării conține cele două chei, 48 și 21. Cauzele tuturor războaielor au fost cele pentru teritorii. Dacă nu știm cum să gestionăm stările emoționale cu  integritate și claritate, nu ne maturizăm niciodată, ci rămânem la un anumit nivel copii. Această cheie e o deschidere către înțelepciune. Pe care el a venit să o descopere si să o integreze. În vremuri tulburi, cum sunt acestea, cheia 48 își dezvăluie potențialul.

Dacă va reuși să își depășească această obsesie de control, vom vedea. În final, orice luptă de acest fel este de fapt o luptă interioară cu el însuși. Oricât de patriot l-ar vedea unii, (o fi, nu-mi dau eu cu părerea!), când se pun în pericol vieți omenești, este deja prea mult.

Am mai scris despre Putin aici, într-un context legat de D. Trump.

 

Zile binecuvântate vă doresc! 🤗😇

Claudia

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.