Anul 2021 numerologic

Anul 2020 a fost un an de stagnare, în care am muncit din greu sau chiar am stat pe loc, am avut senzația de muncă în zadar.Vibrația lui 2020 a fost 4, caracterizată de materialitate, limitare, rabdare, disciplină.

Anul 2021 va fi diferit de 2020. Vine cu o nouă energie. 5 înseamnă libertate, diversitate. Ea vine ca o nevoie firească, în urma condiționărilor la care am fost supuși în 2020.

5 este numărul care stăpânește celelalte numere. În numerologia lui Pitagora, el se află în centru, chiar asociat cu perfecțiunea. Fiind în centru, interacționează cu toate numerele. E precum panoul de comandă.

Tot ceea ce a însemnat rutină, conservatorism, specific lui 2020, va fi lăsat în urmă. Nevoia de libertate, de aventură, de circulație, se manifestă intens în 2021. Apare dorința de a călători, de a cunoaște oameni noi, de a interacționa face to face. După ce și-au organizat viața, și-au făcut planuri în 2020, în 2021 oamenii se vor simți mai în puterea lor, mai în control. Barierele au fost îndepărtate, iar în 2021 se vor simți liberi să experimenteze ceva nou.

Avem posibilitatea să facem schimbări în viața noastră. Anul 5 este boem, îi place distracția, spectacolul. Va fi o atmosferă mult mai relaxată, revigorantă.

Este un an de schimbări, după anul „înțepenit” 2020, chiar cu schimbări neașteptate. Apare dorința de ceva nou. E un an pentru acei oameni dispuși să riște, să se deschidă spre noi orizonturi și oportunități. E anul libertății de expresie și comunicare. Se vor ivi multe oportunități în anul ce vine, dar fiecare va alege în funcție de curajul său. 

Este un an cu mai multă energie benefică, care îndeamnă la socializare și expresivitate.

Specific anului 2021 va fi dorința de libertate, progres, schimbare de direcție, surprize, aventuri, călătorii, petreceri. Întrucât 5 e în centru, apar tentații de a merge în orice direcție. Oamenii au tendința de a-și dori să fie în centrul atenției. E indicat să legați prietenii în acest an, deoarece acestea au șanse să dureze.

Fiecare e bine să chibzuiască atunci când are de luat o  decizie importantă. Nerăbdarea, nervozitatea, împrăștierea în multe direcții, e bine să fie evitate, mai ales dacă de obicei aveți obiective importante, pe care doriți să le realizați. Responsabilitatea ramâne cel mai important aspect al acestei perioade, pentru că dincolo de orice tentație, e important ca fiecare să rămână conștient de acțiunile sale și să se îndrepte în continuare spre ceea ce este cu adevărat important și util.

Vă doresc doar bine în anul care vine! 😇

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.