Să privim altfel stelele Feng Shui

În mod tradițional, în Feng Shui există anumite stele, cărora de obicei li se spune stele negative. Dar în vremurile moderne, abordarea s-a mai schimbat, oamenii au devenit mai curajoși, mai încrezători în ei înșiși, au idealuri  mult mai înalte acum, pentru că au mult mai multe opțiuni, mult mai multe surse de cunoaștere și comunicare și au mai multă libertate. Astfel că teoria Feng Shui s-a adaptat și ea la vremurile moderne. Un consultant și un aplicant mai curajos poate recomanda sau însuși aplica folosirea unor sectoare cu stele negative. Dar trebuie înțeles că fiecare stea are atât caracteristici pozitive cât și negative. Pentru o persoană dinamică, optimistă, cu spirit întreprinzător, cu obiective de a pune lucrurile în mișcare, a folosi așa zisele stele negative reprezintă o opțiune pe care și-o asumă. Astfel, stelele „negative” pot fi interpretate și într-o manieră pozitivă. Sau trebuie căutate acele trăsături pozitive și folosite.

Steaua 3-deși considerată o stea a certurilor și a conflictelor, ea este o stea de Lemn Yang, iar in metafizica chineză, trigrama acestei stele este Thunder, tunet, care este o acțiune bruscă, o schimbare bruscă, curajul de a începe ceva nou, sau a renunța la ceva nepotrivit (de exemplu să renunți la fumat, să începi o cură de slăbire). Anul acesta se află în Nord.

Steaua 7-considerată o stea a furturilor, violențelor, în mod pozitiv ea este asociată și cu abilitatea de a comunica prin viu grai. Dacă dorești să îți dezvolți abilități de comunicare, să devii un bun speaker, poți sta în centrul casei, anul acesta, unde se află această stea.

Steaua 2-considerată steaua bolilor, ea este și o stea potrivită celor care lucrează în domeniul imobiliar, care investesc în acest domeniu. De asemenea, folosind această stea îți poți construi o piață în care să folosești abilitățile tale, să îți dezvolți propria ta piață, în care să îți etalezi talentele. Anul acesta se afla in Sud.

Steaua 5-considerată cea mai negativă stea, este de fapt steaua împăratului, care la bază stă în centru, acolo unde stă împăratul. Este o stea a liderului, a celui care crează oportunități, dictează cursul pieței. Anul acesta se afla în Est.

Steaua 4, considerată de unii maeștri chiar o stea negativă, a adulterului, poate fi folosită pentru dezvoltarea de abilități noi, pentru a învăța ceva nou, pentru creativitate și inspirație. Anul acesta se află în Sud Vest.

Pentru a folosi aceste stele trebuie să ai o gândire pozitivă și să fii o persoană cu inițiativă, o persoană care acționează și dă tonul, nu care așteaptă de la alții să îi creeze condiții. O persoană cu obiective clare, care știe unde vrea să ajungă și face și pașii necesari. Sunt stele considerate mai „neortodoxe”, dar dacă ai suficientă încredere în tine, și gândeși la nivel mare, le poți folosi pentru aspectele lor pozitive.

Există și varianta mai safe, folosind stelele denumite tradițional pozitive.

Steaua 6-folosită pentru un job stabil, fiind o stea de Metal, care se produce în timp îndelungat. Se află anul acesta în Sud Est.

Steaua 8-folosită pentru o creștere a veniturilor lunare, fie printr-o mărire de salariu, fie printr-un al doilea job, eventual part-time, în general o stea a muncii din greu. Se află anul acesta în Nord Vest.

Steaua 1-steaua nobililor, a atragerii resurselor și a succesului. Se află anul acesta Nord Est.

Steaua 9-o stea a prosperității, a investițiilor, a optimismului. Se află anul acesta în Vest.

S-aveți un an cu spor și bucurii!
Cu drag, 

Claudia

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.