Anul numerologic 2022

 

După anul experențial 5, care a fost 2021, anul 2022 aduce armonie, mai mult calm. 6 este cifra familiei, a căminului. Este o cifră feminină, este numărul intuiției, numărul inimii.

6 aduce generozitate, îngăduință, bunătate. 6 înseamnă compasiune, încredere, calm.

Dacă 5 a vrut să experimenteze, 6 este mai echilibrat, mai nobil, mai pașnic.

Este format din 3 cifre de  2. 2 aduce multă emoție, comunicare, diplomație. Atât 2, căt și 6 sunt cifre feminine, sensibile, interiorizate. 2022 este un an în care vom căuta mai mult căldura familiei și a oamenilor dragi.

Așa ne putem armoniza cu energia anului, care ne susține în cadrul familiei și parteneriatelor

Vom avea tendința să adoptăm a atitudine mai împăciuitoare, să nu mai escaladăm conflicte.

Dar, întrucât emoțiile ne pot copleși, la un moment dat și acestea se pot transforma în răbufniri. 6 este calm aparent, senin și echilibrat, dar poate la un moment dat să își exteriorizeze frustrările acumulate.

Autocontrolul și stăpânirea sunt necesare pentru a ajunge în starea de detașare și obiectivitate.

6 acordă atenție mai mare relațiilor și parteneriatelor bazate pe iubire și care vor fi consolidate. Pe de altă parte, relațiile care nu sunt sincere, sau în care unul din parteneri nu îl tratează corect pe celălalt, se pot destrăma. Cumva, ni se arată că acea relație nu este benefică și e necesar ca ea să fie eliberată.

Este recomandat  să ne centrăm cât mai mult în propria ființă, să avem mereu conștiența lucrurilor pe care le întreprindem, așa atingând armonia și liniștea. Conflictele se nasc atunci când atenția fuge în trecut (și naște depresii), sau în viitor (apare anxietatea). Așa dispare echilibrul interior, care se manifestă și în exterior. Trăirea în deplină conștiență ne aduce în starea de a trăi cele mai înalte valori umane, etice. Viața trăită în acest mod aduce armonia lui 6. 6 este vizionar și visează la o lume ideală.

2022 este un an în care e necesar să ne ascultăm mai mult vocea interioară. Astfel, vom realiza mai mult că ceea ce trăim în interior se reflectă și în exteriorul nostru. E necesară dobândirea echilibrului sufletesc la nivel individual, pentru ca echilbrul la nivel de Umanintate să se manifeste. Ar trebui să ne întrebăm mai mult ”Ce ma face fericit(ă)?”. 6 este favorabil activităților de relaxare, contemplare. Este și cifra intuiției.

Concluzionând, un an 2022 cu multă emoție, dar și cu căutarea armoniei interioare și în familie.

Așa ne putem armoniza cu energia anului și beneficiile ei.

Vă doresc un an 2022  cu  armonie și echilibru! 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.