Secretele hărții natale

Ești o ființă unică, diferită de oricare alta din această lume. Ochii tăi, ideile tale, opiniile, comportamentul tău e diferit de al altor persoane. Nu există două ființe absolut identice.

Ce ne face să fim atât de diferiți unii față de alții? 

Metafizica chineză consideră că răspunsul nostru diferit față de lume vine din afinitatea noastră față de anumite energii. Creația divină se desfăsoară sub forma a 5 elemente, fiecare cu două polarități, astfel, în total 10. 

Aceste elemente ne influențează starea fizică, mentalul, emoțiile, acțiunile noastre.  Un exces sau o lipsă a unui element în structura noastră crează un dezechilibru, care se poate manifesta în diverse moduri în viața noastră, în planul sănătății, sau în planul mental/emoțional, sau în acțiunile noastre.

Nu există hartă natală perfect echilibrată.  Cele mai multe hărți sunt dezechilibrate.

Există practici energetice care ne ajută să echilibrăm aceste elemente. De asemenea și acțiunile noastre pot aduce echilibru în hartă.

În textile antice despre vindecare, corpul uman este comparat cu o gradină luxuriantă, cu plante, flori, râuri, munți, văi. Fluidul vital se numește Qi. Acest  qi alimentează întregul nostru organism, fără acesta corpul nostru nu poate supreviețui. 

Analiza coloanelor destinului studiază repartizarea qi-ului sub forma celor 5 elemente la momentul nașterii noastre. Este o știință fascinantă, care ne poate oferi o mulțime de informații despre potențialul nostru. 

Când analizăm harta noastră natală în corelație cu energiile perioadei în care trăim, obținem o perspectivă dinamică asupra acesteia. 

Vă aștept aici, la comentarii, sau pe formularul de contact, pentru descifrarea hărților natale, în multiple perspective.

Cu drag,

Claudia Iacob

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.