Donald Trump-Lideri care au impactat lumea (III)

„Lumea liberă trebuie să-şi îmbrace fundamentele naţionale, globalismul distruge ființa națională și adâncește discrepanțele sociale în defavoarea statelor mai puțin dezvoltate”, a afirmat Donald Trump la summit-ul liderilor care a avut loc în septembrie 2019, în cadrul Adunării Generale a ONU, la New York.

„Dacă vrei libertate, fii mândru de țara ta! Dacă vrei democrație, păstrează-ți suveranitatea! Dacă vrei pace, iubește-ți națiunea!… Viitorul nu le aparține globaliștilor, ci patrioților, națiunilor suverane și independente, care-și protejează cetățenii”.

El a adăugat că globalismul „a exercitat o atracţie religioasă asupra liderilor din trecut, determinându-i să ignore propriile interese naţionale.” „Dar în ceea ce priveşte America”, a spus el, „acele zile s-au terminat”.

Asemenea declarații pot fi riscante pentru oricine le rostește, mai ales într-un cadru oficial și la nivel atât de înalt. Dar nu și pentru Donald Trump. Trebuie să ai mult curaj să rostești aceste cuvinte. Am mai scris și în trecut despre Donald Trump. Aici și aici.  Ceea ce mi se pare cel mai relevant este calitatea sa de lider adevărat. Un lider vizionar. Deși este criticat și sabotat din toate părțile, are acea măreție de a rămâne în picioare. Ca și demnitate. A luat decizii controversate (a retras SUA din Acordul climatic, a retras finanțarea către OMS, s-a întâlnit cu președintele nord-corean etc). O forță și o siguranță de sine incredibile.

Această siguranță de sine vine din faptul că are o hartă foarte puternică. Donald Trump este Pământ Yin născut vara, ceea ce îi dă forță.

În harta Qimen natală, este Hook de 6 stele, ceea ce îl ajută în a-și impune punctul de vedere. Un Hook puternic nu acceptă decât „calea mea” (my way) de a se înfăptui lucrurile. Iar Death door îi dă forța de a lua mereu lucrurile de la capăt, atunci când eșuează. 

Cu siguranță, anul acesta președintele american va fi în prim plan. Dar nu în cel mai plăcut mod. Nu genul care strălucește pe scenă. Ci la modul cel mai dur cu putință. Metalul Yang-sabia, este steaua lui, care îl expune în prim plan, (ceea ce în analiza Bazi se numește Hurting Officer). Și anul acesta este un an de Șobolan de Metal.

Așadar, Donald Trump va avea parte de lupte dure în acest an. Va fi hărțuit din toate părțile. Are parte de o ciocnire  cu pilonul anului 2020, Șobolan-Cal, respectiv Apă-Foc. Un an de mari provocări. În special pe partea de carieră, unde pilonul  e ciocnit și în partea de suprafață (sus) și în profunzime (jos).

Dar și în căsnicie va fi afectat-poate fi trădat.

Un an complicat pentru președintele american. Și nici anul viitor nu îi va fi ușor.

În harta Qimen a anului, are parte de Steaua Destructor-care îi dă puterea de a lupta. Puteri  cosmice sunt de partea lui (constelația Astride-Lemn-sprijină palatul său de Foc). Gardianul Snake, de 3 stele, în palatul natal, în acest an, îi dau putere de a controla circumstanțele exterioare, precum și dorința de a se simți validat, recunoscut.

Poarta Life e cea mai bună pe care o poate avea.

Sper că va avea forța să înfrunte toate provocările. Și va folosi aceste unelte pentru a-și menține influența.

Se spune uneori că președintele pare nebun în ceea ce afirmă și face, și la prima vedere așa pare, nebun, prin prisma curajului de a înfrunta forțele ostile din jurul său.

Dar, se mai spune și că el are un plan bine pus la punct și știe ce face.  

Așa cum el însuși declară:

„Liderii înţelepţi pun întotdeauna mai presus binele propriului popor şi al ţării lor, viitorul nu aparţine globaliştilor, viitorul aparţine patrioţilor”.

S-auzim de bine!       🤗    

Cu drag,
Claudia              

 

1 comment / Add your comment below

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.