Analiza destinului – Thomas Anders – Modern Talking

De câțiva ani am descoperit și studiez Feng Shui-ul și astrologia chineză. Aceasta din urma mi-a oferit răspunsuri la multe întrebări ale vieții. Și cum curiozitatea umană de multe ori nu are limite, pe lângă propria hartă natală astrologică, am analizat-o și pe cea a unei persoane foarte speciale pentru mine.

El este Thomas Anders (fostul solist al formației Modern Talking).

4

Am tot analizat-o și doream să descopăr ceva special în ea, așa cum este el, ca persoană.

Că este talentat…majoritatea artiștilor sunt. Că a ales bine o carieră muzicală, conform hărții sale… și asta e ceva firesc pentru cântăreți.

Trebuia să fie ceva mai mult în harta lui, ceva ce definește felul său extraordinar de a fi, charisma lui, strălucirea sa interioară și aveam să descopăr ce.

Să începem cu începutul.

1

Thomas este, conform astrologiei chineze, Apă Yin. Așa cum apa hrănește solul, pentru ca semințele și plantele să crească, așa Apa Yin este inspiratoare pentru cei din jur, ajutându-i pe aceștia să-și descopere cele mai frumoase calități. Este entuziast, idealist. Este un bun comunicator (ceea ce se remarcă atât în interviurile sale cât și în emisiuni, ca moderator).

Fiind un element de apă este foarte sensibil, Apa fiind asociată cu emoțiile. Apa Yin e aceea provenită din ploaie, rouă etc, adică acele picături de apă, care cad lin, delicat și ating sufletul! Thomas știe foarte bine să transmită multă emoție atât prin interpretare, cât și din privire! Precum apa care poate prelua ușor orice element/obiect din exterior, la fel și Thomas este foarte sensibil la tot ceea ce se întâmplă în jurul sau.

Nu voi insista prea mult pe descrierea elementului personal – Apa Yin.

Sunt alte elemente mai interesante în harta lui.

Conform acesteia, Thomas este predestinat pentru o carieră pe scenă.

Tipul său de hartă este Randament drastic (Hurting Officer). Aceste persoane iubesc să fie pe scenă, în lumina reflectoarelor. Stilul glamour îi încantă. Poate vă amintiți perioada anilor ’80, când Thomas afișa niște ținute mai extravagante: pantaloni de diverse culori, părul lung aranjat, buzele ușor lucioase, fotografii în pat și în cadă – în acei ani era o extravaganță – și nu în ultimul rând celebrul lănțișor cu numele “Nora”.

Pe de altă parte este o persoană creativă, foarte talentată, iubitoare de mâncăruri fine, dar și pasionat de gastronomie. L-am vazut adesea pe Thomas în diverse emisiuni, gătind mâncăruri sofisticate, care arătau foarte bine! Aceasta activitate e specifică persoanelor cu elementul Eating God abundent – Lemn Yin, în cazul lui – ceea ce el are în hartă.

Faptul că în harta sa găsim mult Lemn înseamnă creștere, întrucât lemnul crește permanent. Într-adevăr, Thomas s-a dezvoltat permanent. A abordat diverse genuri muzicale ( a înregistrat la un moment dat și un album de Jazz – o muzică mult mai apropiată de sufletul său), a cochetat și cu actoria, a fost și moderator în diverse emisiuni, îl vedem uneori și în show-uri de tipul „Cine știe răspunde” etc. Mai și compune uneori. Este producător. Cu alte cuvinte, un artist complet.

Elementul său cel mai favorabil este Metalul Yin. Ar fi fost mai bun Metalul Yang, care ar fi modelat (cioplit) mai bine Lemnul. Metalul Yin este specific persoanelor foarte fine, delicate, elegante. Persoane care iubesc luxul, rafinamentul, se bucură de plăcerile fine ale vieții. Persoane foarte frumoase, cărora le place să fie în centrul atenției. Metalul Yin este cel mai vorbăreț dintre toate elementele! Alături de Apa Yin, rezultă un foarte bun comunicator.

Deși la prima vedere s-ar părea că Focul Yang e Useful God, sunt de părere că mai întâi trebuie controlat Randamentul drastic – Lemnul yang (Hurting Officer), altfel ar deveni prea rebel. Focul Yang este favorabil, căci îi încălzește harta la debutul primăverii.

Dacă analizăm perioadele de noroc de 10 ani observăm că în perioada de la 17 la 27 de ani au fost ani dominanți ai energiei de Apă, atât Yin cât și Yang, apoi de la 27 – 37 de ani, o combinație de Metal Yin cu Apa Yin. Pe lângă prezența Metalului, foarte favorabil pentru el, Apa i-a întărit colaborările. E cunoscut faptul că cel mai mare succes l-a cunoscut prin colaborarea cu Dieter Bohlen sub denumirea Modern Talking. La 37 de ani a intrat din nou într-o perioadă de Metal puternic, iar în prezent se află tot în perioada de Metal și va continua, de la varsta de 57 de ani, tot cu o perioadă de Metal. Nu e de mirare că Thomas a avut și trăiește o viață frumoasă, întrucat Metalul, elementul său cel mai benefic, îl însoțește o perioadă îndelungată.

2

A știut să aleagă o carieră muzicală încă din copilărie, ceea ce l-a determinat să devină cunoscut în țara sa încă de la vârsta de 17 ani, când deja înregistra primul album. Asta însemnând anul 1980 – anul Maimuței de Metal. Așadar, un an cu energie puternică de Metal. Metalul este asociat cu plămânii și cu corzile vocale. Mulți cântăreți renumiți au în harta lor mult Metal, fie având o structură în care Metalul e cel mai puternic element din hartă, fie Metalul este cel mai benefic element din hartă. Thomas are o hartă specifică oamenilor de scenă, a celor aflați în centrul atenției (Hurting Officer God), dar și elementul cel mai benefic, care este Metalul. Combinatia perfectă pentru un star în domeniul muzical. Thomas a făcut cea mai bună alegere în cariera sa, nimic nu i s-ar fi potrivit mai bine. Aceleași combinații de elemente între Hurting Officer și Metal au și Celine Dion și Beyonce.

Revenind, Thomas a înregistrat primul album în 1980, anul în care Zeul său folositor, Metalul Yang ( Metalul Yang este chiar mai benefic decât Metalul Yin, pe care el îl are în hartă) a fost puternic. Această energie a  Metalului l-a ajutat să se lanseze în Germania.

În anul 1984, pe 29 octombrie, a fost lansat primul single al duetului Modern Talking – You’re my heart, You’re my soul. Din nou, o zi de Maimuță de Foc. Maimuța, ca și ramură terestră în astrologie, are ca element prodominant Metalul Yang. Din nou Metalul, elementul cel mai benefic a lui Thomas. Asociat cu Focul Yang, care înseamnă banii în harta lui Thomas, nu putea fi decât un mare succes. Dovadă că și azi Thomas interpretează această melodie foarte iubită în toate concertele sale.

În anul 1987 a intervenit prima ruptură a duetului Modern Talking. A fost un an de Iepure de Foc, care n-a fost tocmai benefic pentru Metalul său. Focul Yin a creat probleme Metalului Yin din harta sa. Focul i-a consumat și Lemnul său, care înseamna exact talentul său pe scenă; astfel încât Thomas a luat o pauză, până în 1989. În 1989 s-a relansat în cariera solo, într-un an Șarpe de Pământ Yin. Din nou elementul banilor – Foc Yang din ramura terestră de Șarpe – s-a activat.

În 1998, an de Tigru de Pământ Yang, combinație de Pământ Yang cu Apă Yin, elementul Sinelui său, rezultând Focul, favorabil, l-a readus în prim planul muzicii internațioanale. Reunirea sub Modern Talking a fost din nou benefică pentru el, căci s-a transformat din nou într-un mare succes. Combinația dintre cele două elemente s-a transformat în Foc, adică bani pentru el. Dar în astrologia chineză, această combinație nu este una de durată, e mai degrabă superficială, dovadă că nici de data asta nu au rezistat prea mult împreună. În 2003 s-a produs din nou ruptura, definitivă și destramarea grupului. A fost anul Caprei de Apă. Elementul predominant al ramurei terestre Capră este Pământul Yin, apoi Focul Yin. Nici unul din acestea nu fac o combinatie prea bună cu Apa Yin. Astfel, Pamantul Yin a fost mai puternic în fața Apei.

La capitolul asocieri, constat că anul 1983, când l-a cunoscut pe Dieter Bohlen a fost an de Porc de Apă Yin. Apa Yin înseamnă prieteni, asociați, adică fix anul când au decis să constituie un duet. În harta sa natală există un element de Apă Yin în stâlpul anului, ceea ce înseamnă  asocieri cu diverse persoane.

Dacă analizăm puțin stelele sale speciale din hartă, remarcăm în special Florile de piersic. Ele abundă în harta lui. Sunt stele de iubire, NU steaua sa personală de iubire. Aceasta inseamnă o persoană charismatică, o persoană care relaționează ușor și care are mulți admiratori (mai mult admiratoare!). Dar și un mare romantic și un sentimental. Steaua sa de iubire este Șobolanul. Și remarcăm că anul 1984 este anul când s-a căsătorit (cu prima soție). În 1996 o întâlnește pe Claudia, cea care va deveni a doua soție, de care se îndrăgostește; era tot un an de Șobolan.

Așadar, o persoană foarte charismatică, aflată permanent în centrul atenției.

3

Si totuși nu ăsta e cel mai interesant aspect în harta lui. Un text clasic din astrologia chineză spune că acolo unde steaua numită Randamentul drastic (Hurting Officer) întâlnește Resursa, este vorba de o persoană nobilă, un caracter deosebit de frumos.

Așa am simțit întotdeuna. O persoană deosebită. E ceva ce strălucește în interiorul său. Faptul că au trecut anii nu i-a șters din strălucire. Are ceva special. Și asta nu are legatură neapărat cu fizicul și poate nici cu vocea. E farmec personal, dar și noblețe!

Un alt principiu clasic spune că atunci când Randamentu drastic (Hurting Officer) întâlnește steaua prosperității (Averea), binecuvântări cerești nenumarate vor apărea în viață. Mai mult, Averea în această hartă se află pe o ramură de creștere, astfel, averea lui va crește în timp. Mai mult, Averea directă (Direct Wealth) în harta unui barbat înseamnă și soția. Faptul că se află într-o ramură de creștere, în stâlpul lunii, înseamnă că soția nu este genul de femeie casnică, ci este o persoană activă social, dar mai ales, o femeie care înflorește și crește alături de Thomas. Asta se poate vedea usor, Claudia este o femeie fericită.

Averea (Foc Yang) pentru Thomas este și o stea benefică, de aceea are și o căsnicie fericită.

Deși în mod normal Averea controlează Resursa, ceea ce n-ar fi de bun augur, în cazul de față Averea este este Focul Yang, asociat cu Soarele. Este chiar f bine că Soarele ajută Metalul Yin (în astrologie asociat cu cristalul fin, diamantul) să strălucească. Și cum Resursa înseamnă și capacitatea de a fi fericit, Averea îl “ajută” pe Thomas să fie fericit. Evident, aici interpretăm Averea ca și soția, după cum am spus! Soția îl face fericit!

Mai mult, soția este Metal Yang, ca Day master. E firesc ca Thomas să simtă atracție pentru ea, căci este elementul lui cel mai benefic! 😀

Un alt principiu care le completează pe cele două este acela că acolo unde Randamentul drastic (Hurting Officer) este ținut sub control de către Resursă, multă noblețe și prosperitate va avea acea persoană. Randamentul drastic e cea mai puternică stea din harta lui și ea e ținută sub control de către Metalul (Resursa) din harta sa, dar și din Stâlpii de noroc. Cred că nu mai e nevoie de comentarii!

În harta natală, Resursa indirectă se află în ultimul stâlp al hărții, asta însemnând că își face mai mult simțită prezența după 45-50 de ani. Resursa indirectă mai înseamnă o sănătate bună ( mai ales că e și Zeul său folositor) dar și înclinații către spiritualitate și metafizică, interes către științe neconvenționale, dar și înțelepciune. Îmi amintesc că l-am văzut pe Thomas cu o carte despre Yoga. Iar în curtea casei sale din Ibiza este o statuie mare a lui Buddha!

Mai văd în harta lui o ramura de creștere, cea mai puternică ramură, ceea ce e bine. Ramurile de creștere înseamnă, printre altele, călătorii, frecvente schimbări, creștere constantă, evoluție, dar și o inimă tânară, adică oameni care își păstrează sufletul de copil.

Un aspect mai puțin putin benefic în harta sa este ciocnirea Cocoș-Iepure. Pentru un bărbat în special aceasta nu e de bun augur, în privința sănătății. Pe de altă parte, Iepurele din Palatul căsniciei formează o semi combinație direcțională de Lemn cu Tigrul. Asta cumva mai atenuează din ciocnirea precedentă, Iepurele împreună cu Tigrul formând o echipă de Lemn foarte puternică, susținută și de luna nașterii. Astfel, Metalul Yin din Cocoș nu are putere foarte mare să atace Lemnul. Totuși prudența e binevenită, mai ales când vorbim de sănătate.

De asemenea, această echipă de Lemn, implicând palatul soției, deși la prima vedere n-ar fi tocmai de preferat, înseamnă de fapt că soția, în colaborare cu diverse persoane, îl ajută pe Thomas în chestiuni administrativ-organizatorice legate de cariera sa. 

În ansamblu, o hartă foarte frumoasă, armonioasă, cu majoritatea elementelor benefice; practic nu am găsit elemente care să-i creeze mari probleme. Nu e de mirare că Thomas este un adevărat star, e cunoscut în toata lumea, a avut și continuă o carieră de succes.

Câte ceva și din matrița numerologică a lui Thomas.1

Cifra lui de destin 5

E o persoană deschisă, inteligentă, o personalitate interesantă, dispusă să experimenteze tot ce înseamnă nou, schimbare.
5 este arhetipul Comunicatorului, este simbolul celor 5 simțuri și fiind așezat în centrul matriței, comunică ușor cu toată lumea și radiază în jurul său mult magnetism.
Este un mare iubitor de libertate, călătorește mult, este plin de energie.
Cifra de destin 5 e pentru cei ce iubesc viața boemă, spectacolul, distracția, numar bun de destin, favorabil pentru jurnaliști, scriitori, judecători, politicieni, oameni de afaceri, actori, profesori, oratori, artiști, sculptori, astrologi; sunt independenți de la o vârstă fragedă; pot crea o atmosferă relaxată, pentru că este o persoană blândă, cu intuiție, charismatică; atrage norocul, bogația, crează o impresie bună; cu siguranță Thomas e un răsfățat al sorții, o persoană multitalentată, plina de energie.
Un 5 este un spirit fără astâmpăr, cu multă imaginație, își face usor prieteni, se înțelege cu oricine, este mereu în căutarea schimbării, a noului, e plin de energie și entuziasm. Poate lucra în orice domeniu cu condiția să aibă stimuli noi și să nu se plictisească. Are 4 de 3, ceea ce înseamnă o inteligență deosebită si interes pentru cunoaștere (Einstein avea 3333!); putea lucra și ca cercetător. Dar 5 fiind cifra de destin i se potrivesc meserii legate de comunicare, profesor, jurnalist, om de televiziune, showman.
Destinul lui 5 se realizeaza prin implicarea și transmiterea emoțiilor și prin spectacolul pe scenă (ca și animator, entertainer). Este exact ceea ce face Thomas: performează pe scenă, încântă inimile celor ce-l privesc, transmițând multă emoție.
Cifra lui de vibrație interioară este 1. Este cifra liderilor. El trebuie să fie primul, este omul cu idei, cel care își atinge întotdeauna scopul, căruia îi place să fie independent, să facă numai ce îi trece prin cap, câteodată dând impresia că ascultă de sfaturile celorlalți, dar în realitate făcând numai ce vrea el.
Cifra sa de vibrație exterioară este 3, cifra oamenilor veseli, ambițioși, creativi, cu o energie debordantă, care văd viața în tonuri optimiste și care detestă monotonia și mediocritatea. Ei își păstrează și la vârste înaintate inima tânără și buna dispoziție, nu încetează să caute frumosul și perfecțiunea.
3 este numarul artiștilor, al creatorilor, al comunicatorilor. Cel cu 3 are o natură veselă, entuziastă, amabilă, gata să ajute pe oricine și care privește întotdeauna partea plină a paharului. Arhetipul „Animatorului” prin felul cum se exteriorizează în public, adoră să transmită emoții puternice, să facă surprize și bucurii celorlalți. Este foarte creativ, are multă imaginație și inspirație. Are nevoie de admirația celorlalți, îi place să atragă atenția asupra lui, dar și să dinamizeze atmosfera când se află într-un grup.

Pot fi spuse încă multe despre Thomas, din prisma Numerologiei și Astrologiei, dar oricum aș analiza, este clar că Thomas isi urmeaza calea lui. Un destin frumos, asociat cu muncă, perseverență, seriozitate, bun simt; de aceea și căile i s-au deschis ușor în viață. 🎶😀😀

Binecuvântări divine! 😇

Cu drag,

Claudia Iacob

 

 

 

2 comments / Add your comment below

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.