O altă perspectivă despre Romania

Am mai scris despre harta României aici, din perspectiva metafizicii chineze și astăzi m-am gândit să urmăresc Profilul Hologenetic al Cheilor Genelor. Acest profil este o hartă, care ne arată relația cu noi înșine și cu ceilalți. Este o hartă a sufletului, care,  prin contemplare, ne dezvăluie geniul nostru. Ne spune cum funcționăm și de ce suntem aici. Este o cale a noastră de evoluție. Depinde de noi cum alegem de evoluăm, pe ce căi alegem să pășim. 

Ceea ce m-a atras la prima vedere a Profilului Hologenetic al Romaniei este cheia din Sfera Vocației/Nucleului.

 

Sfera Vocației reprezintă chemarea noastră lăuntrică.

Fiecare cheie funcționează în 3 frecvențe.

Darul este zona umană de ancorat în realitatea de zi cu zi,

Sidhi-ul este esența divină.

Umbra este zona de energie mai joasă.  În Umbră e sămânța de evoluție, de acolo pornește  evoluția.

Romania are în Sfera Vocației (aceeași ca și în Nucleu), cheia 44.

Această cheie vorbește despre interacțiunile umane.

Când funcționăm din Umbră, ca și popor, avem tendința de a ne izola unii de alții, pentru că avem impresia ca știm mai multe decât cel de lângă noi, sau ne pricepem mai bine. Pe principiul ”fiecare pentru el”.

Dar oamenii sunt clădiți pentru a trăi în comunități. Așa ne-am dezvoltat ca și umanitate. În trecut era aproape imposibil pentru un om să trăiască singur. Pentru că pericolele și fricile îl urmăreau la tot pasul. Oamenii nu se simțeau protejați trăind singuri.

În orașele foarte mari există tendința spre divizare a societății. În comunități mai mici oamenii sunt mai familiari unii cu alții, se integrează mai bine în grup. De aceea depresiile, anxietățile, apar mai des în orașele mari, acolo unde oamenii se simt mai însingurați.

În orașele mari apare mai mult spiritul de competiție, decât în comunitățile mai mici, unde tradițional, există mai mult ideea de colaborare.

Umbra cheii 44-Interferența, se referă la programările mentale pe care le avem fiecare dintre noi. Care ne erodează potențialul de creație și evoluție.  Împiedică armonia între spirit-minte-corp.

Aceeași cheie se află și în Sfera Nucleu. În Nucleu se află Rana noastră sacră. Aici e necesar  a se căuta răspunsuri la toate frustrările noastre ca popor. Rana sacră poartă suferința și dragostea potențială a tuturor strămoșilor noștri. Poartă o memorie vastă.

E ADN-ul nostru ca națiune.

Acolo unde nu ne-am dat voie la descătușare, din cauza fricilor întipărite în memoria genetică, acolo se aflau darurile noastre.

Partenerul de programare al cheii 44 este cheia 24, cu Umbra sa Dependența. Când aceste chei funcționează la nivelul Umbrei, avem tendința să ne menținem în relații toxice, care ne blochează evoluția.

În mare parte din istoria noastră am funcționat din frică și ne-am manifestat prin violență. Am trăit inconștienți de consecințele faptelor noastre. Memoria colectivă s-a impregnat cu aceste tipare distructive, care ne-au adus multă suferință. Din când în când au existat vârfuri de conștiință, care au mers pe calea Iubirii. Acești întelepți au transcens suferința și victimizarea și au creat repere pentru generațiile următoare. Marii voievozi, Ștefan cel Mare, Mihai Viteazul, Alexandru Ioan Cuza, dar și cei care au performat în artă, Mihai Eminescu, George Enescu, au marcat istoria acestui popor. Fiecare din aceștia și-au depășit propriile limitări, pentru a se implica într-un proces mai amplu de eliberare a națiunii, fie pentru apărare de teritorii, fie prin a deschide calea către o conștiință mai înaltă, prin scrieri publicate sau prin muzică.

Națiunea romană a avut momente de trezire, atunci când Darul acestei chei, 44, Colaborarea, s-a activat. În  momente dramatice, istoria ne-a pus pe făgașul firesc. Când românii s-au unit, au creat acea sinarhie, în care fiecare și-a urmat rolul, iar împreună au realizat adevărate salturi în conștiință. Așa s-au înfăptuit Revoluții, Marile Uniri, așa s-au câștigat războaie de apărare a pământului strămoșesc.

E nevoie de atât de puțin pentru a înfâptui lucruri atât de mărețe. O conștiință națională unitară.

La nivel mai înalt, prin Darul cheii 24, Inventivitatea, mintea găsește căi de a trece peste condiționările care ne-au ținut blocați, găsim puterea de a colabora între noi (Darul cheii 44).

Frecventa Darului este casa inimii. Aici se află geniul și creativitatea.

Cu cât  funcționăm mai mult în Dar, Colaborarea (Darul cheii 44) devine mai lină, devenim din ce în ce mai inventivi (Darul cheii 24) și astfel trăim din ce în ce mai profund frecvențețe sidhice-Sinarhia (Siddhi-ul cheii 44) și Liniștea (Siddhi-ul cheii 24).

Cheia 44 funcționează pe ideea de fractali umani. Fractalii sunt părți ale unui întreg, care funcționează unitar și activează coduri latente înscrise în ADN-ul nostru. Când un fractal se trezește, se produce o reacție în lanț de trezire și a celorlalți, urmare a colaborării și sincronizării acestora.

Foto 

Când acționăm din conștiința Sinarhiei, fiecare servim unui scop mai înalt și împreună creăm o mandală evolutivă. E un salt evolutiv, care ne responsabilizează și ne trezește. Trăim conștiința întregului. Acolo unde nu mai există orgolii individuale. Unde nu mai există competiție și izolare, ci doar colaborare. Dar unde, totodată, fiecare este apreciat, și respectat.

Cu cât vom funcționa mai des în frecvențele Darului și ale Sidhi-ului, spiritul acestui popor va renaște, vom ancora înțelepciunea strămoșilor noștri și vom face un salt cuantic în conștiință.

Însăși linia acestei chei, 4, invită tot la colaborare, parteneriate, deschiderea inimii.

Apropo, fostul președinte al României, Traian Băsescu, are cheia 44, cu linie 4 în Munca vieții. Ceea ce are el de realizat în această viață este de a fi Constructorul de rețele, arhetipul acestei chei. Vă las pe dumneavoastră să apreciați dacă și-a realizat misiunea. Sau să apreciați ce fel de rețea (rețele) a construit.

Am scris mai mult despre cheia din Vocație/Nucleu, dar nu mai puțin relevante mi se par cheile din Sferele SQ și Munca vieții.

Sfera SQ reprezintă inteligența spirituală. Este în inima profilului și vorbeste despre deschiderea inimii. Și cred că nu putea fi o cheie mai potrivită aici decât cheia 4, a cărui Sidhi este Iertarea. Cum putem să ne deschidem inima mai bine decât prin Iertare.

Cheia 4 este si Sigiliu sacru. Prin această cheie se realizează o muncă de vindecare. Vindecarea prin iertare. Iertarea aduce eliberare.

Calea Realizării noastre, care face legătura între Sferele SQ și Vocație, ne spune că prin iertare și deschiderea inimii, putem ajunge să ne urmăm chemarea lăuntrică de a funcționa în Sinarhie.

În Sfera  Munca vieții, Romania are cheia 9. Sfera Muncii vieții ne spune ce am venit să implinim în această viață. Umbra acestei chei este Inerția. Dacă privim în istoria acestui popor putem remarca faptul că am funcționat mai mult din Umbră, în modul supraviețuire. Pe principiul ”Lasă că merge și așa”. De aceea progresul nostru a fost destul de lent de-a lungul timpului. Ne-am complăcut în starea de inerție, lipsiți de un scop mai înalt.

E necesar să depășim acest nivel, să ne reactivăm determinarea și hotărârea, Darul acestei chei. E necesar să ne reactivăm energia vitală, pentru că este o cheie din Centrul Sacral, de unde vine energia. Altfel, ne complacem în victimizare.

Pe măsură ce suntem tot mai fermi pe calea noastră de dezvoltare, vom fi tot mai susținuți de forța întregului. Energia noastră vitală devine tot mai armonizată cu cea a naturii. Tiparele mentale distructive se diminuează  și nu ne mai afectează. Se eliberează calea către evoluție.

Cheia 9 vorbește despre puterea lucrurilor mici. Este despre a cuceri muntele pas cu pas. De a face constant acele lucruri mici, la locul unde ești, acte de bunătate, pentru că aceste lucruri mici, realizate temeinic, adunate în timp, vor duce la un moment dat la realizări profunde. La vindecări spontane. La salturi în evoluție.

Sidhi-ul acestei chei este Invincibilitatea.

Asadar, Invincibilitatea acestui popor se va realiza când determinarea și hotărârea vor depăși inerția și lentoarea în care am funcționat atâtea secole.

Mai mentionez faptul ca Nodul Nord în harta Romaniei se află casa 9 și în Săgetător, acolo unde Săgetătorul e la el acasă. Casa 9 e casa spiritualității, a studiilor înalte.

Iar Nodul Nord este misiunea sufletului, unde vrea sufletul sa meargă. Sufletul României se împlinește prin căutarea spiritualitătii. Este retrograd în hartă, ceea ce spune că drumul evoluției e presărat cu obstacole.

Cheia prezentă aici este 5. Richard Rudd, fondatorul sistemului Cheilor genelor, spune despre această cheie ca este ”motorul principal al celor 64 de chei. Conținând toate codurile și tiparele vieții, această cheie reprezintă marea bibliotecă digitală a conștiinței în formă…este marea piesă mistică de șah, întrucât ea unește toate aceste organisme separate într-un singur mare ritm universal-pulsația vieții.” Poate nu întâmplător există mitul despre România că suntem un popor iubit de Dumnezeu și ca aici se afla grădina Maicii Domnului. Ba chiar există și teorii mai noi și cercetări științifice care susțin faptul că teritoriul României este leagănul civilizației (cea mai veche locuire de bordeie, cea mai veche activitate de minerit din lume etc).

Darul acestei chei este Răbdarea, care aduce liniște interioară, pentru a te acorda cu ritmurile naturii. Răbdarea a reprezentat mereu etalonul sufletului unui popor.

În al 5-lea Sidhi, Atemporalitatea, se găsește secretul iluminării. Cu cât mai mult ne deschidem către frecvențele mai înalte, se trezește memoria din ADN-ul nostru. Trezim memoria străbunilor noștri, care au onorat acest pământ. Această cheie ne sugerează să folosim timpul cu sens, în mod eficient, să ne bucurăm de momentul prezent. Să ”fim” mai mult decât să ”facem”.

Când mă gândesc la ”atemporalitate”, prima imagine este cea a omului simplu, aflat în contemplare, când timpul parcă stă pe loc, dar esența sufletului vorbește. Și în acest tablou văd imaginea țăranului român, care îi vorbește pământului său, cu care se simte conectat de veacuri. Și inevitabil, revine afirmația lui Lucian Blaga, ”Veșnicia s-a născut la sat”. Acolo unde timpul trece altfel, unde nu există ritmul frenetic și haotic de la oraș. La sate, în mod tradițional, oamenii sunt mai prietenoși, mai sufletiști. Acolo există mai puține griji și oamenii se bucură de lucrurile simple.

Calea noastră pentru evoluție și progres este prin deschiderea inimii, prin colaborare și construirea de rețele sănătoase, în care fiecare se simte parte a unui întreg, valorizat și iubit.

Am încredere că România va renaște din propria suferință și își va găsi calea sa. Și va fi un motor de evoluție și pentru alte națiuni.

La Mulți Ani, Romania! 🇷🇴🌈😇

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.