Destinul nostru

Configurația astrală din momentul nașterii noastre reprezintă influența cerească asupra destinului nostru. Aceasta reprezintă doar o treime din influența asupra vieții noastre.

Fiecare copil se naste în momentul când energia cerească este în armonie cu karma sa și cu misiunea pe care o are de înfăptuit în această viață.

Karma noastră poate părea uneori ca o constrângere. Dar omul superior în conștiință poate depăși orice limitare. Cu cât conexiunea cu spiritul său este mai puternică, cu atât omul se poate elibera mai ușor. Spiritul nu poate cădea sub  influența astrelor.

Universul încearcă să trezeazscă în om dorința de a se elibera de orice limitare.

Cu cât un om e mai evoluat spiritual, cu atât are mai multa forță și energie interioară de a se ridica deasupra destinului său.

Oameni celebri, sau oameni care și-au depășit propriile limite sunt cel mai adesea oameni cu hărți normale, etichetate dupa teoria clasică a fi hărți slabe. Oameni cărora li s-a spus în prima parte a vieții lor că nu vor realiza nimic în viață, că sunt incapabili, au reușit, prin propria voință și prin multă muncă și sacrificii să depașească așteptarile celor din jur.

Am analizat multe hărți pentru a descoperi ce anume i-a dus pe aceștia la un succes remarcabil pe care  l-au obținut mai târziu în viață. Și mi-am dat seama că nu e nevoie să ai o hartă extraordinară, pentru a obține succesul. Artiști celebri care nu au deloc Output în hartă, element absolut esențial în teoria clasică, pentru a performa pe scenă. Aceste persoane au reușit să performeze utilizând-și alte calități.

Personal sunt adepta teoriei că prin multă muncă, voință, determinare putem depăși anumite limitări care apar în harta noastră.

În mod normal, când ne lipsește un element din hartă, nu avem afinitate cu acesta, iar trăsăturile și acțiunile asociate cu acest element le dezvoltăm mai greu. Atunci când acest element apare în perioadele de noroc pot apărea provocări în viața noastră care ne scot din starea de confort.

Prin urmare, un consultant în analiza destinului ar trebui să sfătuiască un client privind modul cum poate să iși împlinească obiectivele.

Nu toți putem fi buni manageri. Sau înzestrați cu creativitate.  Sau buni vorbitori în public. De aceea e indicat să căutăm să performăm în viață utilizând acele elemente din hartă care ne sunt familiare. Uneori aceste elemente pot fi și nefavorabile. Aceasta înseamnă că parcursul vieții este unul cu multe provocări. Dar acel element este determinant, cel mai puternic din hartă, pentru noi.

E ca un sport, unde te antrenezi din greu pentru a obține succes. Nici un sportiv de top nu a ajuns la performanță stând acasă, în starea de confort. Suceesul presupune de cele mai multe ori foarte multă muncă și sacrificii. Un antrenor poate fi un factor motivator în viața noastră. Nu e obligatoriu ca acesta să fie lapte și miere cu noi. Ne poate provoca și suferințe, disconfort. Dar poate manifesta o atitudine față de noi care ne influențează evoluția. Aceștia sunt așa numiții Nobili din harta noastră, care pot fi elemente pozitive sau negative pentru noi, dar ne ajută să progresăm. De la elementele negative din hartă ne vin cele mai mari provocări în viață. Evoluția conștiinței noastre ne ajută să facem față acestor provocări.

Evident, nu toată lumea e dispusă la a face sacrificii. Uneori acestea presupun a sta departe de familie sau a fi în conflict cu aceasta. Iar unii își asumă și reversul medaliei.

Fiecare  are dreptul să își aleagă calea. Una mai ușoară sau una cu mai multe provocări. Diferența se vede la nivelul obiectivelor si realizărilor personale.

Orice element din hartă poate fi utilizat. E important cum este utilizat.

Teoria diferențierii în elemente favorabile și nevaforabile e puțin depășită în vremurile actuale. Cei mai mulți dintre noi avem aspirații înalte. Pentru aceasta e nevoie să învățăm să utilizăm corect fiecare element din hartă. Aici intervine Alegerea noastră. Mai exact Contribuția personală. Acțiunile, atitudinea noastră, ceea ce reprezintă o altă treime din influența asupra destinului nostru. Este influența omului.

Și mai există și a treia influență, cea a mediului exterior. E indicat să ne armonizăm cu mediu exterior. El se numește generic Feng Shui-influența terestră.

Omul, cu voință, cu determinare, cu efort susținut pe termen lung și prin decizii înțelepte, prin utilizarea talentelor cu care cerul l-a înzestrat, vizibile sau latente,   poate ajunge la performanțe de excepție.

Harta destinului nostru este un cod pe care noi trebuie să îl descifrăm. Cu cât mai repede îl descifrăm, cu atât mai repede înțelegem care ne este destinul nostru și cum ne armonizăm cu universul. Depinde însă de Alegerile noastre.

Pentru descifrarea destinului, astept mesajele voastre. 🤗

Vă doresc sa aveți un an 2019 extraordinar și să vă depășiți propriile așteptări!

2 comments / Add your comment below

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.