Klaus Iohannis-Analiza destinului

În toamna lui 2014 puțini români ar fi crezut în victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale. PSD venea de pe un val de popularitate al  fostului USL, care atrăsese un numar mare de alegători. Și totuși ceva s-a întâmplat, ce i-a adus lui Klaus Iohannis, în luna noiembrie, mandatul de președinte.

Foto-aici

Surprinzătoare retragerea lui Crin Antonescu din cursă, lăsându-i locul la conducerea partidului celui ce avea să devină președintele tării.

Am căutat să înțeleg ce s-a întâmplat atunci. Ca pasionată de astrologie și analiza  destinului am deschis cele două hărți.

Ceea ce mi-a atras atentia în primul rând este faptul că ambii au același element personal, respectiv Foc Yang. În astrologia chineză acest element este asociat cu Soarele. Două personalități, ambele Foc yang, nu pot sta mult timp împreună simțindu-se confortabil. La un moment dat vor simți instinctual nevoia de a se evita. Nu e loc de doi Sori pe cer. Se vor exclude unul pe celălalt. Așa s-a întâmplat și în cazul celor doi. Crin Antonescu s-a retras din viața politică, Klaus Iohannis a devenit președinte.

Analizand harta președintelui am găsit multe combinații ascunse. Fiecare ramură e într-o combinație ascunsă cu cea de lângă ea. Lucrul acesta îmi dă de gândit privind modul său de a acționa. Mulți probabil s-au întrebat ce se află în spatele zâmbetului său carismatic. Un semn de întrebare s-ar putea pune referitor la  aceste combinații. Nu înseamnă că e obligatoriu să se întâmple situații nepotrivite. Dar există un potențial nativ spre anumite înțelegeri ascunse, iar dacă oportunitățile apar, ne putem întreba dacă li s-au dat curs. Mai ales că anul 2014 a fost an de Cal de Apă, care poate activa aceste tipuri de combinații.

Pe de altă parte și în harta lui Crin Antonescu este aceeași situatie. Și atunci putem avea din nou un semn de întrebare. Au fost aranjamente subterane?

În plus, ambii politicieni au ca și gardian Moon. Acesta conferă predispoziție către lucruri ascunse, secrete și chiar viață dublă. Cu un potențial mai mare în cazul lui Crin Antonescu, întrucât acesta este Moon de 5 stele, față de Moon de 3 stele ale lui Klaus Iohannis.

Ambii sunt la origine profesori. O activitate potrivită pentru gardianul Moon. Klaus Iohanis are ca și Stea în palatul destinului-Assistant. Alături de Moon, activități potrivite, conform hărții personale, sunt cele de profesor, cercetător, analist. O predilecție mai mult pentru a sta în spatele scenei. O personalitate înclinată spre o viață mai stabilă. Mai introvertit. Cu dorința de a acumula cunoaștere, de a învăța.

Focul în harta sa e destul de puternic. Dar există și Apa, care aduce echilibru, ține Focul sub control. O hartă relativ echilibrată. Conform acesteia, meseria de profesor este una potrivită pentru dl Klaus Iohannis.

Cum a ajuns în politica de nivel înalt?

Soarele își dorește să fie mereu în prim plan. El e deasupra, el luminează, el trebuie văzut. Nu ai cum să nu îl remarci. Există în hartă multe elemente de Output, (Hurting Officer), care îl determină să își dorească să fie în prim plan și îl pot face arogant. Îi place mult să fie în lumina reflectoarelor. Aceasta e dorința sa ascunsă. Să iasă în evidență. Dar aceasta dorinta de a fi în prim plan este adecvată în cazul său, dorinței de a servi, de a fi de ajutor celor din jur. Cât este aroganță, infatuare și cât este dorință de a servi, de a fi de ajutor celor din jur? Ambele intenții se pot manifesta.

De asemenrea, există și o structură de Lider în harta sa, care adăugat la numărul gua personal 5, îi poate conferi un rol de lider, de a aduna oameni în jurul său, de a constitui echipe de lucru și a motiva oamenii.

Anul 2019 va fi unul dificil pentru președinte. Pe de o parte va fi o configurație de Fu yin-ceea ce poate genera provocări mari, implicand pilonul anului-relațiile cu societatea. Va fi și un an karmic pentru președinte, în care norocul i se poate schimba brusc.

Președintele este o persoană care analizează mult situațiile și are o anumită tendință de ezitare în a lua decizii. Stres și frustrare. (Fear door). Caută să evite conflictele. Anul acesta îi va accentua aceasta indecizie. 2019 e un an de Porc de Pământ. Apă multă cu Pamânt moale-va accentua confuzia din mintea sa, pentru că el are deja același pilon în hartă.

Anul acesta îi va consuma mult energia, la nivel personal. Dar va fi mereu în prim plan. În planul carierei-activității profesionale-va avea resurse-persoane care il vor ajuta. În relațiile cu societatea va avea multe provocări, dar și susținere. Nu va fi singur.

Metalul yang în palatul natal în 2019 îi va da multă determinare. Dar poate fi și un an de noi începuturi. Constelația Star în acest palat îl ajută în acest an. Este potrivită pentru politicieni.

Va câștiga alegerile? Greu de spus. Sunt multe provocări pe traseu. Tabloul politic se poate reconfigura oricând. Posibili aliați surpriză, care îl pot susține.

S-auzim de bine și să aveți un an 2019 plin de satisfacții! 😇

Cu drag,

Claudia

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.