La Mulți Ani, România!

Actul Marii Uniri de la 1 decembrie 1918 a fost un moment de mare însuflețire pentru România. Marea Unire rămâne pagina cea mai frumoasă din istoria poporului român. Este fapta istorică a întregii națiuni, izvorâtă din adâncul conștiinței pentru unitate a națiunii române, desăvârșită de elitele politicii românești de la acea vreme.

Actul de mare însemnătate istorică a fost semnat la ora 12 a zilei de 1 decembrie 1918. 

Foto aici

Privind harta astrologică a momentului se poate observa faptul că entitatea Romania reprezintă în sine o forță, fiind o hartă puternică. Maestrul zilei, ceea ce este la bază România, poate fi comparat cu o apă mare, fie un fluviu, fie chiar marea sau oceanul. O apă mare este una agitată, în continuă forfotă și neliniște.

Acest teritoriu a fost mereu marcat de frământări interne.

Mai mult, întrega hartă are în componență Apă și Foc, două elemente care se ciocnesc. România Mare a fost înființată sub semnul acestor cionciri interne permanente.

În partea exterioară a hărții regăsim o combinație la suprafață. Tuplinile cerești formează o combinație superficială. Aceste combinații nu au durabilitate sau nu au substanță.

La nivelul ramurilor pământești există combinații ascunse atât la exterior cât și  cu partea interioară a hărții. Combinațiile ascunse sunt mai trainice, mai profunde. Ramura lunii, care este cea mai puternică într-o  hartă, se combină și cu cea a anului și cu cea a zilei. Acest lucru creează confuzie. Nu prea știe cu cine să se combine. România a fost mereu la răscruce. Nu a știut exact cu cine să se asocieze mai bine. Fie a înclinat spre Vest, fie spre Est.

În hartă, la interior, există 2 ramuri de Cal, ceea ce creează un nou conflict de tip auto pedepsire. Acest tip de conflict creează orgolii, dorința de a fi adulat, competitivitate de tip-capra vecinului, dar și…uitare. Se pare ca România nu își învață lecțiile trecutului și e condamnată la a le repeta.

În plus, această combinație Apă-Foc va fi mereu provocatoare de conflict. Chiar dacă harta e destul de puternică, această putere tinde să se dilueze prin acest conflict permanent. Luptele sale interne, dar și alianțele secrete tind să o slăbească. Cu atât mai mult cu cât harta nu are elementul Resursă. Ceea ce  poate face ca România să ia decizii haotice. O hartă fără Resursă e o hartă fără suport, iar sănătatea poate fi afectată. De aceea pare că România e ca un pacient care se vindecă greu și nu-și găsește tratamentul și nici liniștea.

România are multă Bogăție în harta sa. Și steaua Bogăției  se află atât la vedere, cât și ascunsă. Țara noastră are un potențial enorm. Bogăția în harta țării noastre e reprezentată de elementul Focul Yin, un foc ce se poate stinge ușor. Focul Yin este focul de lumânare, flacăra ce se poate stinge ușor dacă nu este întreținută, datorită Apei, prezentă din abundență în hartă. Acest Foc poate fi întreținut doar prin eforturi consecvente. Precum focul din sobă. Trebuie întreținut în permanența cu lemne.  Lemnul din hartă este unul umed, de iarnă, care se aprinde mai greu, cu mult efort. De aceea și determinarea noastră, motivația, par mai reduse. Teoretic, motivarea există, dar se descoperă și se manifestă mai greu.

Avuția noastră națională se păstrează cu efort și determinare consecvente. Sau se pierde ușor…

Ca o concluzie, cu această hartă conflictuală, doar propria conștientizare poate ajuta. Fiecare român, la nivel individual, trebuie să-și conștientizeze puterea. Fiecare trebuie să-și găsească forța interioară și înțelepciunea. Și să acționeze în scop constructiv pentru binele țării. Doar așa, printr-o muncă interioară, individuală, România își va găsi calea către progres.

La Mulți Ani, România! 😇😇😇

Cu drag,

Claudia

1 comment / Add your comment below

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.