Analiza destinului – Donald Trump

Fără îndoială, personalitatea momentului este Donald Trump. Știrile despre acesta sunt cele mai accesate pe internet.  Oamenii vor să afle informații despre noul președinte al Americii, cine se ascunde în spatele acestui personaj mai mult decât controversat. Aspru criticat, blamat, dar și apreciat, acesta a crezut până în ultima clipă în steaua sa norocoasă.

donFaptul că a primit consiliere în Feng Shui, Astrologie chineză, Qi Men, nu este nici o îndoială și nici un secret. O dovedesc și construcțiile sale, care, la prima vedere respectă cel puțin principii de bun simț în materie de Feng Shui.

Harta sa natală am studiat-o dinainte de a deveni președintele Americii, ca pe un exemplu de hartă foarte puternică.

Donald Trump are o hartă specială, cu orientare Pământ. Oamenii cu astfel de hărți au realizări deosebite în viață. Chiar dacă ajung la un moment dat în impas (faliment, închisoare etc) ei se ridică și merg mai departe, obținând faimă și succes. O astfel de hartă nu înseamnă că viața lor e liniștită și au parte doar de evenimente plăcute. Dimpotrivă! Ei cad la un moment dat, dar au forța interioară de a se ridica și merge mai departe.

Sunt oameni extraordinari, cu vieți remarcabile. Sunt oameni care au în interiorul lor dorința de a munci, de a face un efort extraordinar, pentru a aduce  plus de valoare în jurul lor, de a aduce progres, fie ca o fac în plan economic, fie în domeniul cunoașterii, sau pentru obținerea libertății individuale sau a unei întregi națiuni (Nelson Mandela este tot un exemplu cu o hartă specială).

Donald Trump este un Pămănt Yin, ca și element personal, plin de resurse, care ”hrănește”, este un suport pentru cei din jur. Productiv, creativ, lui Donald Trump îi place să muncească.

donald

Cu ani în urmă i-am citit autobiografia și am fost impresionată de puterea sa de muncă. Se trezește zilnic în jur de ora 5 dimineața și citește foarte mult. Urmărește trendul afacerilor, dar citește în orice alt domeniu. Îi place să fie informat. Mai târziu am înțeles.

Harta lui e specifică unei persoane cu o Resursă foarte puternică. Acestor oameni le place să citeasca mult, să se informeze, să studieze. Informațiile sunt vitale în activitatea sa.

De aceea el recomandă tinerilor să învețe cât mai mult, să studieze.

În mod surprinzător, deși este multimiliardar, Donal Trump nu are elementul de Avere în harta sa. Dar Pământul yin are apă în interiorul său. Cu alte cuvinte, cei ce sunt Pământ Yin au simțul banilor în interiorul lor.

Tipul său de hartă este specific oamenilor implicați în sfera afacerilor. Cu oameni. Prin delegarea competenței. Dotat cu  remarcabile  calități intelectuale ( stâlpul zilei – Pământ Yin deasupra Caprei), și-a construit o echipă de oameni foarte eficienți în jurul său. Aceștia îl ajută foarte mult, steaua Prietenii fiind una foarte favorabilă.

Am remarcat de asemenea în cartea lui faptul că vorbește foarte frumos despre toți colaboratorii săi, dar mai ales despre membrii familiei sale, inclusiv despre fostele neveste.

Este mândru de colaboratorii săi, dar și de familia sa.

Comunică foarte bine, un ingredient esențial pentru activitatea sa. Este tipul Leader-ului care contruiește în jurul său o echipă eficientă, cu care colaborează foarte bine.

Deși pare un dictator, de fapt nu este. Nu are în hartă steaua asociată cu acest tip de comportament. Este mai temperamental. Așa sunt caracterele puternice. Dar nu urmărește să inspire frică față de angajați.

Este deschis față  de colaboratorii săi. Ușa biroului său este mereu deschisă.

Aceasta este   puterea stelei Prietenii,  favorabilă lui.

Mai mult, Pământul fiind orientarea principală a hărții, cea mai benefică activitate profesională, unde poate obține cele mai mari realizări, este în domeniul imobiliar.

El face afaceri în domeniul imobiliar. Dacă a fost sfatul consultantului în astrologie, sau aceasta a fost intuiția sa din tinerețe, nu mai contează. El își urmează destinul, conform hărții sale și aceasta îi aduce succes maxim. Dacă ar fi încercat să facă afaceri în alte domenii, nu ar fi avut același succes.

În harta sa apare și Lemnul Yang, alături de elementul personal. Pentru el acesta reprezintă copiii lui. Lemnul se află în palatul carierei. Copiii lui se implică în afacerile lui. Există o combinație între Pământul său Yin și Lemnul Yang (copiii) care se transformă (tot) în Pământ. Alături de copiii își dezvoltă/continuă afacerile în domeniul imobiliar.

Cele mai mari succese în afaceri le-a înregistrat în perioade de Pământ și Foc, elementele sale care îl mențin puternic.

Cum reușește să aibă succes financiar? Metalul din harta sa îi conferă abilități, creativitate, inteligența de a crea/dezvolta afaceri de succes și implicit și bani.

Un alt aspect interesant în harta sa reprezintă combinațiile multiple.

Există o combinație direcțională de Foc/Vară; de asemenea, combinația Capră-Cal, ce implică și palatul căsniciei; dar și o jumătate de combinație de Foc (Câine, Cal). Nu e de mirare că a avut o viață așa tumultoasă în planul relațiilor.

Privit din prisma astrologiei chineze Donald Trump este Lider-ul incontestabil, care are rolul de a aduna oamenii (Prieteni) în jurul său. Acesta e rolul său și îi place mult așa. De asemenea îi place să analizeze și să studieze totul în jurul său – oameni, fapte, cifre, trenduri.

In privința numerologiei Donald Trump are destin 4, fiind arhetipul constructorului, a celui care muncește mult, dar care construiește pas cu pas.

11111

  444

    2

    3

  66

  99

Cuvinte cheie – ordine, muncă, organizare, concretizare, forță, tenacitate, respect, practicism, stabilitate, răbdare, disciplină;  inginerul, arhitectul, tradiționalistul, administratorul. Exact ceea ce îl caracterizează pe Donald Trump.

Trebuie să munceasă mult și chiar dacă are binecuvântările vieții și trăiește în lux, simte mereu că dorește mai mult.

Cifra 4 corespunde în numerologie elementului Pământ. Același Pământ ca și în astrologie înseamnă stabilitate, forță și pragmatism.

Donald Trump având un destin 4 are o abordare practică  asupra vieții, Nu îi este teamă de efort. Serios, matur, cu o manieră organizată de a acționa, îi place să lucreze după un plan;

Cuvântul „ferm”, cu sensul de solid și neclintit, descrie cel mai bine modul său de a acționa.

Cu eforturi continue îi place să clădească temelii solide.

Fiind un om foarte ocupat nu îi place să piardă timpul inutil. Nu-i place leneveala și copiii săi au fost educați în aceeași manieră.

Îi place să vadă rezultatele concrete ale muncii sale și ale angajaților săi; siguranta și promptitudinea sunt foarte importante pentru el.

4 este cel mai   tradiționalist în gândire și cel mai familist. Din faptele și declarațiile sale se vede că apreciază foarte mult familia. Și-a crescut copiii în același spirit al familiei tradiționale.

Datorită capacității de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă realistă și pragmatică, este un foarte bun organizator. Este un excelent manager, capabil să găsească întotdeauna o soluție pentru orice problemă.

Ziua de naștere – 5. Reprezintă natura sa interioară. Persoanele născute sub semnul acestei vibrații au o inteligență remarcabilă, aptitudini creative, sunt impulsivi în gândire și acțiune, sunt dispusi să experimenteze tot ce poate însemna progres, libertate, schimbare.

Acești oameni radiază în mod inconștient un adevărat magnerism. Pentru aceștia libertatea de acțiune, exprimare este foarte importantă. Nu pot fi îngrădiți în niciun fel.

5 este în centru, astfel, pot comunica ușor cu orice fel de oameni. Sunt vânzători străluciți, iuți la minte și convingători, mereu în căutarea unei căi mai rapide de rezolvare a problemelor.

Cu 11111 în matriță Donald Trump este o persoană foarte puternică psihic. Cam greu să faci față într-o dispută cu el.

Și dorința inimii este tot 1. În interiorul său își dorește să fie un lider, un inovator, un deschizător de drumuri. Să fie primul.

Dar matrița lui poate înregistra și  unele tranziții. Grija și responsabilitatea pentru familie, sentimentul și preocuparea de a fi util celor apropiați poate tranzita 11 în 8. Are mare nevoie de cifra 8, care lipsește în matricea de bază, întrucât îi aduce echilibru și responsabilitate în plan familial.

De asemenea, faptele bune, apropierea de Dumnezeu, poate face ca un 6 să tranziteze în 7 care să-i aducă puțin noroc în viață. Și probabil asta s-a și întâmplat. Căci nu se poate spune că nu a avut noroc în viață.

Cum a reușit să ajungă președintele Americii, considerat cel mai puternic om al planetei?

Cu ajutorul inteligenței sale. În prezent se află într-o perioadă de Metal, ceea ce reprezintă talentele sale, abilitățile sale. Maimuța de Foc, anul 2016, are elemente favorabile pentru el, atât Metalul cât și Focul.

Pe lângă aceasta, se află și într-un an personal 8, an de putere și succes. Pentru anul 8 cuvinte cheie sunt – justițiarul, recompense, succes, ambiție, faimă. Dacă la acestea se adaugă și inteligența, puterea de muncă, succesul este aproape sigur.

Acesta este Donald Trump, într-o descriere sumară. Se pot spune multe despre el.

Dar un lucru e cert. Își urmează calea destinului. De aceea e realizat atât de multe în viața sa.

Donald Trump este ajutat de o hartă remarcabilă. Dar oricât de bună hartă ar avea, dacă nu ar fi muncit cu adevărat, nu ar fi obținut atâta succes.  Destinul te poate ajuta, dar e necesar și contribuția personală, prin muncă, determinare, disciplină. Toate acestea se regăsesc în modul său de viață.

Să descoperi potențialul tău maxim, domeniul unde poți excela, e un mare pas  înainte. Iar astrologia chineză indică această cale, domeniul în care ai cele mai mari șanse de a obține succes. Restul depinde noi.

Alegerea este în fiecare din noi!

Donald Trump – Nu trebuie să înțeleg Feng Shui. Pur și simplu îl aplic.

JP Morgan – Milionarii nu folosesc astrologia, dar miliardarii, da!

Binecuvântări divine!😇😇😇

Cu drag,

Claudia Laura Iacob

3 comments / Add your comment below

 1. Da, interesanta analiza, interesanta harta! La modul lui de manifestare in campanie, n-ai fi zis ca are atatea calitati, pare badaran, misogin si xenofob. Mi-ar fi placut sa analizati, prin suprapunerea hartii lui astrologice cu harta SUA, ce fel de presedinte va fi, si catre ce destin va indrepta tara, atat in relatiile externe cat si intern! Poate in episodul urmator. O zi frumoasa sa aveti!

  1. Buna Octaviana,
   Pt analiza SUA ar trebui sa stiu data si ora exacta cand a fost semnat actul de constituire. 4.07.1776. Hm! O zi tot de Pamant yin puternic. Ca si Donald. Probabil de aici vine atitudinea nationalista, sentimentul de inradacinare! Interesant! Ma voi gandi!
   Da, Donald are multe calitati. Unele vin din cifra 4, cifra traditionalistului, a familistului. Precum si respectul pentru colaboratori si cei din familie. Acestea vin din steaua Prietenii din harta.
   O zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.