George Michael

gGeorge Michael a fost, fara indoiala, alaturi de Freddy Mercury, Thomas Anders, printre preferatii mei in adolescenta. Trecerea sa in nefiinta m-a surprins mult. Era un artist inca tanar, plin de resurse.

Am fost curioasa sa-i analizez putin harta natala. Sa inteleg cauza mortii, dar sa gasesc si alte elemente definitorii.

Harta arata un Foc puternic, ceea ce ar fi putut cauza probleme cu inima. Mai mult, in aceasta perioada, in harta sa, alaturi de stalpii de noroc, s-a dezvoltat o Apa foarte puternica (Porc-Sobolan, Bou). Doua elemente foarte puternice. Acest  conflict Apa – Foc i-a cauzat insuficienta cardiaca. In plus, el nu avea deloc Metal in harta, ceea ce i-ar fi putut cauza o potentiala problema cu plamanii. In 2011, el a fost spitalizat pentru probleme pneumologice.

 

Un alt element ce mi-a atras atentia  a fost o relatie distructiva intre Cal si Iepure din harta. O astfel de relatie poate genera anumite obiceiuri nesanatoase. George Michael avea astfel de orientari neortodoxe in viata privata. (Acelasi tip de relatie distructiva, intre aceleasi ramuri terestre se afla si in harta lui Ferddy Mercury!).

Acest tip de relatie distructiva se refera si la comportamente asociate cu consumul de droguri, alcool etc. Ceva ce ii pune corpul/sanatatea in pericol. Ceea ce, din pacate, a fost cazul lui George Michael.

Ziua in care a murit e marcata si de ciocniri, cea dintre Cal si Sobolan, precum si cea dintre Sarpe si Porc, ambele ciocniri fiind intre Apa-Foc.

De asemenea, ciocnirea Cocos-Iepure. Chiar daca anul Cocosului inca nu a inceput, efectul acestei energii isi face simtita prezenta inca cu cateva luni inainte. E un conflict puternic, care genereaza adesea probleme de sanatate.

 

Cu toate acestea, George Michael si trait viata din plin, a gustat din toate placerile vietii, a fost un aventurier, explorator. Un iubitor de libertate. Creativ. Carismatic.

Si-a implinit destinul sau 5.

 

Claudia Iacob

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.