Primii pași pentru a practica Feng Shui

Happy Woman in Meadowdragon decupatCei care ajung să fie interesați de Feng Shui sunt persoane care caută de urgență remedii pentru situații limită, sau alții care doresc o îmbunătățire a calității vieții lor – condiții mai bune de lucru, relații mai armonioase, sănătate etc.

Mai există și a treia categorie, cei care sunt fascinați de această cunoaștere, vor să aprofundeze, sau vor să îi ajute pe alții.

Dacă acești oameni caută soluții prin Feng Shui înseamnă că sunt deschiși și pregătiți să facă un salt în conștiința lor, către tărâmul invizibil, dincolo de cele 5 simțuri-văz, auz, miros, gust, pipăit.

Cum ne poate ajuta Feng Shui-ul?

Din punctul meu de vedere, cel mai important este să avem o atitudine pozitivă și să fim deschiși.

Să fim convinși că acționând într-un anume fel, aplicând anumite remedii, se SCHIMBĂ ceva!

DAR pentru a ne armoniza spațiul în care locuim sau lucrăm, mai întâi trebuie să ne armonizăm PROPRIUL SPAȚIU, adică să armonizăm mintea cu trupul și inima.

Dacă avem în permanență o atitudine binevoitoare față de tot ce ne înconjoară, dacă suntem calmi și echilibrați emoțional, atunci energia noastră benefică se va transmite și în mediul înconjurător.

Nu putem aștepta ca Feng Shui-ul să funcționeze pentru noi dacă noi suntem mereu puși pe ceartă, nemulțumiți de viața noastră, sau trăim într-un mediu dezordonat, înghesuit.

Fiecare obiect și fiecare ființă ce ne înconjoară are propria energie. Fiecare din acestea contribuie cu puțin la armonia generală a locului respectiv.

Așadar, e necesar să trăim în conștiență și să ACȚIONĂM, NU să REACȚIONĂM!

Nu reacționăm la ofense! Nu ne răzbunăm!

Dacă acționăm de așa manieră încât să creăm armonie, printr-o atitudine pozitivă, calmă, făcând fapte bune, Feng Shui-ul va avea efect multiplicat!

Iar echilibrul și armonia încep din INTERIORUL NOSTRU!

Aveți întotdeauna așteptări pozitive!

Cu drag,

Claudia Iacob

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.