Mediul în care trăim

Formele de relief, formele clădirilor, cursurile de apă, forma drumurilor ne influențează energia din casa noastră. Faptul de a locui în apropierea unui lăcaș de cult, a unui spital, sau a unei școli vă afectează modul de gândire, felul cum vă simțiți, relațiile, etc. Spațiul din fața casei, sau din spate, poziția ușilor față de punctele cardinale, modul cum e compartimentata locuința dvs vă influențează prosperitatea.

Cum este influențat locul din apropierea unei școli? Suma energiilor debordante ale copiilor pot provoca în timp insomnii, agitație în casa noastră.

Sau cum e atunci când locuim în apropierea unui spital, sau cimitir?

Toate depresiile, supărările, bolile, cu energia care se degajă de aici se transmit spre casele noastre. Putem ajunge să avem relații dificile, tensionate, sănătatea șubrezită. Astfel, e bine să evităm să locuim aproape de:

– aeroporturi

– fabrici

– cimitire

– spitale

– secții de poliție

– linii de înaltă tensiune

– căi ferate

– autostrăzi suspendate.

Și evident, ne întrebăm: Putem remedia aceste situații?

Din păcate, NU!

Pentru că energia generată de aceste locuri este mult prea puternică și epuizantă.

Ideal este să ne mutăm de aici către locuri cât mai liniștite.

E adevărat că nu toți avem posibilitatea să locuim acolo unde dorim. Dar, cu puține cunoștinte în domeniul Feng Shui, sau cu ajutorul unui consultant în domeniu, puteți găsi o casă bine poziționată, sau putem aplica unele remedii pentru a contrabalansa energiile nepotrivite din aceste locuri. Efectuând câteva modificări simple vă puteți transforma spațiul unde locuiți într-unul armonios, care vă poate aduce sănătate, bani, relații armonioase.

Mai trebuie să știți un lucru: Nu există casă ideală din punct de vedere Feng Shui.

Ceea ce poate fi favorabil la un moment dat se schimbă în timp. Pentru că energiile se schimbă în permanență. Iar stiința Feng Shui urmărește mișcarea acestor energii și armonizarea lor permanentă cu spațiul respectiv și cu oamenii ce locuiesc acolo. Dar cel mai important  este să evităm perturbările grave, ca cele enumerate mai sus.

De asemenea, foarte important este ce avem în fața și în spatele casei.

Piloni, străzi cu vin direct spre locuinta noastră, sau spre ușa de la intrare, muchii ascuțite de la alte cladiri, sau însăși clădirea noastră într-o formă mai ciudată, poate genera energii negative care nu ne sunt benefice.

De aceea e bine să evităm să cumpărăm case în astfel de zone!

Să aveți întotdeauna așteptări pozitive! 😀

Cu drag,

Claudia Iacob

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.