Feng Shui – un mod de viață

dragon decupatMereu am crezut că sunt o persoană visătoare, genul de om care crede că visele devin realiate, că imaginația mea poate prinde contur în lumea reală. Nu sunt o persoană care să trăiască după regulile altora, sau după modul altora de viață. Eu pur și simplu mi-am creat viața în modul meu, în stilul meu, în așa fel încât să simt că trăiesc cu adevarat.

Feng Shui pentru mine nu este doar o artă straveche chinezească. Este mult mai mult. Este modul în care eu îmi trăiesc viața.

Personal consider că Feng Shui-ul este acel ,,ceva” ce acționează subtil, fără ca noi să știm, acea ,,magie” ce mi se pare că mie mi-a fost revelată cu un scop!

Cu timpul mi-am dat seama că această metodă mă susține. Nu încerc să spun că prin Feng Shui poți rezolva orice. Poti doar să îți dai seama dacă ești într-o situație fragilă și o poți remedia, poți canaliza o energie ce să îți revolve o situație.

bu

Principiile Feng Shui nu fac altceva decât să îți dea un numar de soluții, însă această artă se conturează în jurul creativității, pentru că Feng Shui presupune creativitate, originalitate, modul în care poți să găsești o solutie la o problemă. De aceea mi s-a părut că acest stil de viață îți pune mintea la lucru. Feng Shui nu e un set de formule aplicate standard. Plecând de la câteva principii eterne, despre cum funcționează Universul, ajungem, prin imaginație și creativitate, să aplicăm soluții și remedii personalizate.

Modul în care gândești este cum să îți amenajezi fiecare colțișor în așa fel încât să fie bine energizat, astfel ca toate persoanele ce stau în casă să aibă de câștigat pe fiecare domeniu!

Concluzia mea este una: prin Feng Shui am reușit să aduc îmbunătățirea de care am avut nevoie, pentru mine aceast mod de a trăi mă reprezintă.

Prin Feng Shui am reușit să învăț cum să trăiesc în armonie.

Mă bucur să împărtășesc cu tine idei de amenajare a spațiului, pornind de la lucruri aparent banale, ca tema unui tablou, amplasarea unor flori, coloristica unui spațiu, până la determinarea unor zone sau perioade favorabile sau înțelegerea propriului destin, pornind de la data nașterii. O dată ce aplicăm și înțelegem aceste idei, viața noastră se transformă, se îmbunătățește.

Aveți întotdeauna așteptări pozitive! 🙂

Cu drag,

Claudia Iacob.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.