Celine Dion

Celine Dion este una din cele mai îndrăgite cântărețe. O combinație superbă de talent cu șansă, de care a reușit să beneficieze, creându-și o ascensiunne spectaculoasă în showbusiness-ul internațional. 
Cel care i-a marcat destinul și a propulsat-o pe cele mai înalte culmi ale succesului este fără doar și poate soțul ei. 
În harta ei elementul soț este  cel mai puternic element. 
Celine este element de Pământ Yin deasupra ramurii Porc. Aceasta din urmă conține elementele Apă Yang și Lemn Yang. Elementul soț în harta ei este Lemnul yang și e foarte puternic. 
Asocierea de Pământ Yin cu Apă Yang creează un Pământ moale, murdar. Un astfel de pilon naște confuzie. E necesar un element care să îi dea o direcție în viață. Pentru  acest pilon elemente favorabile sunt Lemnul yang și Focul Yang. Pentru a absorbi Apa ce aduce confuzie Pământului și Focul Yang, Soarele, pentru a-i încălzi harta, dar și pentru a întări elementul ei personal. Din păcate Celine nu are în harta Foc Yang, ci doar un Foc Yin destul de slab, Resursa ei, care nu o poate ajuta prea mult.

Succesul și evoluția ei profesională nu pot fi analizate fără a face referire la soțul ei. Pentru că acesta a avut un rol uriaș în cariera ei. Și-a cunoscut soțul la vârsta de 12 ani, aspect evidențiat de harta sa.

Urmărind elementul soț în harta ei, Lemnul Yang, îl găsim în palatul soțului, ceea ce este ideal. El este acolo pentru ea, disponibil pentru ea. El se simte (se simțea) confortabil în această căsnicie. Elementul lui de Resursă se află în acest palat, ceea ce înseamnă că el s-a simțit bine în această căsnicie. Îi oferea confort psihic. Relația lor era foarte apropiată, combinația ascunsă, pe verticală, cu elementul soț fiind cea mai puternică combinație.

În relația personală, ei erau cu adevărat soț și soție. Nu era doar o relație pentru publicitate. Deși ea era un star internațional, cariera ei nu interfera și nu afecta căsnicia ei, pentru că elementul ei de Output, se află în afara palatului căsniciei. Cariera ei nu afecta casnicia lor.

O combinație ascunsă se realizează și cu Pământul Yin din palatul copiilor, aspirațiilor, investițiilor. Din punctul lui de vedere (metoda Shifting Palace), banii ei erau apropiați de el, chiar era conectat la ei.

Pe de altă parte, palatul carierei este în întregime ocupat de steaua 7 Killing, ceea ce poate fi o altă versiune a elementului soț, cu o anumită autoritate asupra ei. În teoria clasică Bazi steaua 7K e interpretată și ca un soț mai neconvențional: fie de altă religie, fie din altă țară, fie mai în vârstă decât soția (el era mai vârstnic decât ea cu 26 de ani).

Totuși, acest element este cel mai blând element de 7 killing, care poate exista, Lemn Yin. Autoritatea lui față de ea era una blândă, precum o floare.

Lemnul în harta ei, atât Yin cât și Yang, este cel mai puternic element din harta ei, fiind elementul de influență. Acesta oferă determinare, voință și aspirații înalte, focusare și perseverentă, dar și charismă. Soțul a jucat un rol central în viața ei, e cel care i-a oferit ghidare.

Dar orice Lemn, pentru a fi de calitate, are nevoie să fie șlefuit. Metalul este indicat în acest caz. Și în harta ei găsim Metalul Yang, ce șlefuiește Lemnul Yin și care reprezintă expresivitatea ei, elementul de Output, ceea ce este necesar pentru orice artist, performer. Metalul este asociat și cu corzile vocale, ceea ce e ideal în cazul ei. Conform interpretării tradiționale, Metalui Yang este elementul folositor în harta ei, care ține sub control steaua 7 killing puternică. Un element de 7K ținut sub control de către elementul de Output (preferabil Eating God-Metal Yin, dar în absența lui, e utilizat Metalul Yang-Hurting Officer), care modelează 7K-Lemnul Yin, formează o structură nobilă în Bazi. Lemnul necontrolat-7K-crește haotic, sălbatic.

Deși este un Day master foarte slab, acest lucru nu a împiedicat-o să performeze. Celine a fost mereu susținută de către familie și încurajată ceea ce a contat enorm.

Așadar, două elemente care au ajutat-o foarte mult, Lemnul, chiar dacă este puternic și o slăbesc, este ținut sub control de către Metal. Aceste două stele, talentul ei-Output-ul, Metalul, dar și Lemnul-soțul, două stele utilizate benefic, au ajutat-o enorm să performeze. Este un exemplu de hartă cu un Sine slab, dar folosind elementul cel mai puternic și care este asociat, printre altele cu multă determinare, ambiție, perseverență, charismă (7K), dar și talentul-Output-ul-elementul ce ține în echilibru elementul puternic, pot fi rețeta succesului.

Pentru orice hartă există sugestii, recomandări, care fiind urmate pot îmbunătăți calitatea vieții noastre. Destinul nostru nu e bătut în cuie. Totul se rezumă la alegerile noastre. Pentru fiecare din noi există un dar. E indicat să îl descoperim în harta noastră. Pentru a activa aceste daruri/oportunități se recomandă analiza hărții personale Bazi, împreună cu Qimen, Feng Shui, Selectare de date favorabile. Toate acestea ne pot îmbunătăți viața.

Pentru interpetări personalizate te aștept la rubrica Comentarii sau pe pagina de Contact, sau pe mesaj privat.

Cu drag,

Claudia Iacob 🤗


2 comments / Add your comment below

  1. Draga Claudia, mi-a placut foarte mult interpretarea ta privitor la harta si implicit la personalitatea, caracterul si cariera celebrei Celine Dion….elementele folosite de tine, sau mai bine zis tehnica pe care o abordezi in interpretarile tale vis-a-vis si de alte personalitati(eu una am mai citit despre Thomas Anders-ex Modern Talking)….foarte interesant.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.