Analiza Qimen relatii

Nu demult o cunostinta de a mea se afla intr-o suferinta emotionala, legata de relatia cu sotul. Conflicte permanente. Intr-o  disputa verbala destul violenta, ea decis ca nu mai poate continua asa. Si se intreba: oare m-as descurca financiar singura, in caz de despartire? Avand si un copil minor in intretinere.

Am deschis harta qimen a momentului si mi s-au revelat lucruri interesante.

Ziua cand am deschis harta era tocmai pilonul doamnei din harta natala, ceea ce arata ca este harta potrivita pentru analiza (marker).

Raspuns simplu la intrebare, da. Dar cu multe provocari. Cu recomandarea de a inchide o poarta si a deschide alta. Noi inceputuri. Palatul rezultatului e cu Death door. Iar poarta e cu Envoy. Adica persoana e in control. Si cu Chief de 7 stele. Doamna are parte de ajutor, cineva suspus o sustine. Sau ajutor divin.

Palatul persoanei ce intreaba e Nord Vestul (Bing), caile sunt deschise, posibilitati multiple. Ca activitate profesionala, ea are un job foarte bun, lucreaza in domeniul industriei de Metal (activitati financiare, taxe, control). Acesta e palatul persoanei ce intreaba, la modul general.

Ea este nerabdatoare sa ia o decizie acum (Sky Horse).  Este foarte afectata emotional. (Moon). 

Cand analizam o relatie de cuplu, palatul doamnei se afla in Vest (Yi). Aceasta e obosita si stresata (Fear door). Ar vrea sa vorbeasca cu el. Si are tendinta de a raspunde la provocarea unui duel verbal (Pillar). Dar este abila, isi urmareste cuvintele cu care vrea sa il convinga (Snake).

Ea cauta prilej sa vorbeasca cu el, sa lamureasca situatia. Palatul ei produce palatul lui.

El are si o activitate profesionala mai neconventionala. In relatie are o atitudine razboinica. (dublu Geng). Si se crede un soi de smecheras, dominator in relatie, crede ca doar el are dreptate (Grass). Si…este foarte comod, nu vrea sa faca nici un efort pentru a imbunatati relatia (Rest door). Poarta Rest si steaua Grass se afla in palatul natal, ceea ce le sporeste puterea. Palatul lui e puternic.

Si produce un palat al disputelor. (Harm+Phoenix+Destructor). Are tendinta de a fi agresiv verbal. Analizeaza si el posibilitatea unei schimbari (Destructor).

El vrea ca relatia sa functioneze in termenii lui, adica el seful suprem, de care sa asculte ea. 

Intorcandu-ne la intrebarea despre bani, palatul banilor produce palatul doamnei, ceea ce inseamna inca un raspuns da. Si este bine aspectat. Sunt toate elementele referitoare la bani in acest palat (Ambasador, Wu).

Mai mult, palatul rezultatului il contreaza pe el, ceea ce inseamna ca il tine in control. La fel si palatul banilor. Pentru doamna, palatul banilor reprezinta si palatul copiilor din harta natala (NE), ceea ce poate insemna ca prin copil, il poate cumva constrange sa contribuie financiar la cheltuielile acestuia (pensie alimentara).

Palatul care o produce pe ea il contine pe Chief, de 7 stele, ceea ce inseamna ajutor de la persoane binevoitoare, dar si Grain, care poate insemna bunuri imobile (casa). Exista  posibilitatea teoretica ca ea sa ramana in casa. Acest palat il contreaza pe el. Acest palat contine si o structura Jade Maiden cu Death door, ceea ce poate insemna ca daca vrea, ea il poate influenta mult in favoarea ei. Ii trebuie doar curaj sa actioneze.

Dupa o saptamana am deschis o noua harta. Arata aproape la fel. Aceeasi gardieni, porti, stele, in aceleasi palate. Rezultatul-tot in Sud Vest. Doar ca acolo se afla si palatul sotiei (Yi), dar si cu doua stemuri Gui, ceea ce de rau augur (esec total).

Pe ansamblu, ambele harti sunt in Fu Yin, ceea ce arata stagnare. Universul spune ca pe moment nimic nu se schimba acum. Trebuie sa mai astepte pana in iulie-august si atunci se va deschide o noua harta. Momentan, rezultatul respinge relatia. Conflictul ramane deschis.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.