Analiza destinului -Thomas Anders – Modern Talking (II)

 

Pentru că zilele trecute a împlinit vârsta de 55 de ani, idolul multor domnișoare din anii ’80, dar și din vremurile actuale,  Thomas Anders, are o atenție specială din partea mea.

Așa cum spuneam și în prima parte, aici, Thomas a primit ca dar divin talent artistic – o voce remarcabilă, în primul rând, dar nu numai atât.

Thomas este precum o picătură de ploaie așezată pe un trandafir. Sensibil, delicat.

Foto-link

Elementul de output, Lemnul (ceea ce produce elementul sau pesonal, Apa) se regăsește din plin în harta lui.

Dar el are și un destin aparte. Pentru el a fost foarte ușor să fie remarcat. Încă de la 7 ani s-a aflat pe scenă, iar la 16 ani înregistra primele melodii.

Thomas este Chief de  7 stele, ca și Gardian (energia care îl motivează) în harta natală. Toate acestea îi permit să exceleze în ceea ce face și totul face cu ușurință, fără să depună un efort deosebit. Totul vine în mod natural la el.

Chief de 7 stele (maximum, pe o scară de la 1-7) înseamnă starea de elevare maximă, acea stare în care nu mai ai nevoie să dovedești nimic. Ești tu, în starea zen. Nu mai ai lupte interioare de dus. Nu mai ai nimic de dovedit. Îți trăiești viața așa cum simți.

Un Chief de 7 stele trăiește dăruind. Un Chief dăruiește și este protector. Are o natură blândă.

Atitudinea sa exprimă decență, moralitate, nobilitate. Fără luptă pentru acumulări materiale. El nu trebuie să dovedească nimic. El ESTE pur și simplu.

Un Chief, prin natura sa, are o atitudine regală, aristocraticā, carismatică, fără a fi arogant. Cu 7 stele Thomas este într-adevăr un Gentleman of music, așa cum mai este denumit. Îi plac luxul, eleganta. Într-o manieră de bun simț.

Un Chief de 7 stele obține cu ușurință ceea ce își dorește. Este un lider înnăscut. După aproape 40 de ani de carieră muzicală Thomas este cunoscut în toata lumea.

Grain-steaua din palatul natal exprimă generozitate, compasiune si voință.

Palatul sufletului pentru Thomas este în Sud Est. Aici se găsesc două elemente care confirmă înca o dată că dorința sa interioară  a fost  să devină un star. Iar faima a cunoscut-o în perioada de la 15-30 de ani, corespunzător acelui palat. Atunci a devenit cunoscut în toată lumea. Visul său a fost să evolueze pe scenă. Viziunea sa s-a împlinit cu ușurință (ajutat și de un alt Gardian din harta sa, în SE – 9 Heaven, de 6 stele). Palatul sufletului sprijină palatul natal, ceea ce înseamnă că ceea ce își dorește se poate împlini cu ușurință. Visele sale  se materializează, cu Chief de 7 stele si 9 Heaven de 6 stele.

Palatul karmic se află în același palat cu cel al destinului actual, în cazul lui. Atitudinea sa regală, eleganța sa, blândețea vin din altă viață.

Palatul carierei este bine aspectat. Poarta, Steaua și Gardianul de aici aparțin  elementului Metal, aflate în palat de Metal. Ceea ce înseamnă ca va avea un drum relativ ușor în carieră. Metalul este asociat cu corzile vocale-iar a cânta e cea mai bună opțiune pentru el.

Și are și capital financiar ( Wu- Yang Metal în Vest), pentru a se realiza în carieră – (provine dintr-o familie bună, care l-a sprijinit încă de cănd era copil pentru o carieră muzicală).

Si cum vibratia personala este 1-el nu putea fi decat un star, aflat mereu în atenția tuturor, un star care se afla la locul potrivit, adica pe scenă.

Elementul de Metal, care este asociat activității de a cânta, este pentru Thomas elementul favorabil, care aduce echilibru hărții.

În astrologia celor 4 coloane ale destinului (Bazi) există două abordări cu privire profesia pe care o poate urma un om.

Prima abordare – mai tradiționalistă – este cea care recomandă să urmezi acele activități care sunt asociate cu elementul ce aduce echilibru în hartă.

Foto-link

Acest element îți poate aduce confortul psihic necesar. E acea cale ușoară. Dar nu întotdeauna și cea care îți aduce succesul maxim pe care îl poți avea.

A doua cale – o abordare modernă a principiilor Bazi – se referă la elementul cel mai puternic din hartă, care poate să nu fie elementul favorabil. Activități  asociate cu acest element pot să nu fie foarte comode pentru noi, cel puțin nu de la început. Dar cu timpul, prin practică și perseverență, poți să ajungi un maestru în acel domeniu și să îți placă ceea ce faci. Aceasta e calea rezultatelor maxime.

Thomas a ales calea sufletului, acea cale care îl face să se simtă cel mai bine. Cea care îi aduce împlinire sufletească.

Dar în același timp a urmat rolul cel mai potrivit, conform hărții Bazi – acela de a fi în prim plan. Orice carieră ar fi ales – ar fi fost potrivit să se afle pe scenă.

Dacă ar fi ales o altă carieră – asociată cu Lemnul – elementul cel mai puternic din harta sa – de exemplu – o carieră de fotomodel sau creație vestimentară – ar fi putut avea mai mult succes.

Dar el nu avea nevoie de așa ceva. Nu a urmat cariera cu maxime rezultate, ci ceea ce a simțit. Întotdeana a făcut ceea ce a dorit și a simțit. Și căile i s-au deschis ușor în viață. Acesta este Chief de 7 stele.

Foto-link

Și harta Bazi si cea Qi men, prin care putem urmari destinul unui om, potențialul său, influențele, caracterul, arată faptul că Thomas are un destin deosebit. A știut de mic copil ce vrea să realizeze în viață și căile i s-au deschis.

Evident, nu toți avem un destin precum a lui Thomas. Dar cu toții avem liberul arbitru. Astfel încât, cu ceea ce ne dă Destinul, ne putem construi drumul în viață. De aceea e indicat să ne analizăm harta natală și să vedem ce elemente putem folosi din aceasta pentru a ne împlini visele. Fiecare din noi avem talente, unele mai vizibile, altele mai puțin. Voința noastră, perseverența, optimismul sunt cele care ne ajută să ne descoperim și apoi să valorificăm aceste talente potențiale și să obținem ceea ce dorim.

Descoperă potențialul tău! 😀

Claudia Iacob

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.