Activați cele 5 elemente în casa dvs – Apa (I)

dragon decupatApa este un element foarte important în Feng Shui. Ea este asociată cu cu bogăția, succesul financiar. Când este activat corect acest element aduce bogăție.

Fiind asociat cu dezvoltarea și bunăstarea practicanții Feng Shui îi acordă o importanță foarte mare. În statele asiatice nu se construiește nimic fără sfatul unui consultant Feng Shui ( mă refer în special la spații comerciale, dar și locuințe private).

imageedit_2_7864431731

Este însă foarte important unde poziționăm apa. Cel mai benefic este Nordul. Aici aduce dezvoltare în carieră și posibilitatea de câștiguri financiare. Nordul este sectorul apei. Aici putem plasa fântâni arteziene, mai mici sau mai mari. Dacă este vorba de apartamente nu putem exagera cu dimensiunile. Dacă locuim la casă, putem amenaja în curte, în Nord, o fântână mai mare sau chiar o mică cascadă ( în funcție de posibiliăți și spațiu). Apa trebuie să curgă mereu spre casă. Și e necesar să existe o deschidere față de apă, respectiv o ușă. Dacă între casă și apă este doar un zid, nu se poate produce efectul de bogăție al apei.

Tot în nord putem amplasa și acvarii cu apă curată și pești mici. Dacă nu putem amplasa apă în locuințe se pot pune și tablouri cu apă în zona nordică.

Dar, NU puneți detalii de apă în dormitor!

Apa se mai poate activa și cu obiecte negre, violet sau albastre.

Apa mai poate fi plasată și în Est și Sud-Est, acolo hrănind Lemnul, pentru creștere, dezvoltare.

În celelalte puncte cardinale este benefică dacă acolo există sectoare cu stele zburătoare faste, adică stele de apă, stele anuale, lunare și dacă nu intră în conflict cu elementul acelui sector.

fountain4NU exagerați însă cu detaliile de apă. Foarte multă nu înseamnă mai multă bogătie. Important este să fie amplasată corect. Dacă e prea multă poate provoca pierderi.

Așadar, Apa crează bogăție. DAR, trebuie să fim conștienți că nu toți cei care plasează fântâni arteziene sau cascade în casa lor se vor îmbogăți sau vor câștiga la loto. Apa vă poate oferi suport, dar…restul depinde și de norocul fiecăruia, de energia sa, de elementele din Stâlpii destinului ( calculate pe baza datei și orei de naștere), de programările tale din subconștient etc. Sunt mulți factori. Dar în proporție mare, APA crează un efect benefic!

 

Aveți întotdeauna așteptări pozitive!  🙂

Cu drag,

Claudia Iacob

2 comments / Add your comment below

    1. Multumesc frumos Octaviana. Te invit sa citesti si celelalte articole. Despre destin, despre analiza personala, in functie de data de nastere. Vor mai urma si alte articole.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.